Δωρεάν online μαθήματα επιχειρηματικότητας από την Αcademy of Entrepreneurship Εκπαιδευτικά Νέα

Θέλεις να γίνεις επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας; 

Η Academy of Entrepreneurship, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (Ο.Ε.ΣΥ.Ν.Ε.) και τον Εκπαιδευτικό Σύνδεσμο «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» διοργανώνει 2 δωρεάν online μαθήματα για την Επιχειρηματικότητα, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + YEAP (Youth Entrepreneurship Advanced Pathway). Το πρόγραμμα YEAP στοχεύει στην ανάπτυξη και δοκιμή ευέλικτων μαθημάτων που θα παρέχει εξατομικευμένη κατάρτιση στους νέους ώστε να τους βοηθήσει να αναπτύξουν περαιτέρω τα επιχειρηματικά τους σχέδια και την επιχειρηματική τους ιδέα.

Τα εργαλεία που αναπτύσσονται για νέους, ηλικίας 16-30 ετών, και δοκιμάζονται επί του παρόντος στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο, τη Σουηδία και την Ελλάδα. Στον πρώτο κύκλο που πραγματοποιήθηκε στις 2-21 Δεκεμβρίου 2019 στην Αθήνα, 35 νέοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και να αναγνωρίσουν τις ατέλειες και τις αδυναμίες τους για να σχεδιάσουν προσεκτικά τα επόμενα βήματα τους προς την επιχειρηματικότητα.

Τα online μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στις 26 και 30 Μαρτίου 2020, στις 16:00 και οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι μεταξύ 16 και 30 ετών.

Τα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν και δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης κατά την ολοκλήρωση τους.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 22/03/2020

Εγγραφείτε εδώ: https://bit.ly/2pDoR3j

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο, επισκεφτείτε: https://yeap-project.eu

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα