Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν μαθήματα γαλλικών για τον μήνα Νοέμβριο στα πλαίσια του προγράμματος ψηφιακή τάξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος

Κατά τη διάρκεια του Ψηφιακού Νοεμβρίουδοκιμάστε δωρεάν την ψηφιακή τάξη, τη νέα πρόταση του Γαλλικού Ινστιτούτου, για να μάθετε γαλλικά εξ’ αποστάσεως.

Η ψηφιακή τάξη έχει πολλά πλεονεκτήματα: μαθαίνετε από το σπίτι ή το γραφείο, χωρίς να χάνετε χρόνο στις μετακινήσεις, διατηρώντας την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την «αίσθηση» της τάξης με έναν πραγματικό καθηγητή.

Λειτουργεί εξίσου καλά για τα εξατομικευμένα μαθήματα, όσο και για τα μαθήματα σε μικρές ομάδες.

Οι παρουσιάσεις διάρκειας 20-30 λεπτών θα πραγματοποιηθούν από καθηγητή/τρια του Γαλλικού Ινστιτούτου, τις Παρασκευές 6, 13, 20 και 27 Νοεμβρίου, από τις 16:00 ως τις 18:00.

Πώς να συμμετάσχετε;

Επικοινωνήστε απευθείας με το τμήμα μαθημάτων στο cours@ifg.gr για να δηλώσετε την ημέρα και την ώρα της επιλογής σας. Στη συνέχεια θα λάβετε ένα link (μέσω της εφαρμογής Zoom) για να συνδεθείτε στο μάθημα σας.

Για να παρακολουθήσετε την ψηφιακή τάξη, είναι απαραίτητο να έχετε έναν υπολογιστή, μία κάμερα, ένα ζευγάρι ακουστικά με μικρόφωνο και πολύ καλή σύνδεση στο διαδίκτυο.

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο