Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για όλους από την Εθνική Ακαδημία Ψηφιακών Ικανοτήτων

Η Εθνική Ακαδημία Ψηφιακών Ικανοτήτων αποτελεί μία πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με σκοπό να αναπτύξει και να συγκεντρώσει εκπαιδευτικό περιεχόμενο, σε ένα σημείο εισόδου, στοχεύοντας στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων όλων των επιπέδων των πολιτών. Στην Εθνική Ακαδημία Ψηφιακών Ικανοτήτων ο πολίτης μπορεί να βρει μαθήματα που θα καλύπτουν τις προσωπικές του ανάγκες και θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση του επαγγελματικού του προφίλ, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής.

Στην Εθνική Ακαδημία Ψηφιακών Ικανοτήτων, μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα, δωρεάν και χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες εγγραφής τα μαθήματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, στα ενδιαφέροντα και στο επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων σας. Η παρακολούθηση είναι διαδικτυακή και γίνεται με τον ρυθμό που ταιριάζει στον καθένα!

Στην πλατφόρμα περιέχονται περισσότερα από 300 μαθήματα και 34 συνολικά θεματικές ενότητες.

Οι βασικές κατηγορίες των μαθημάτων είναι οι εξής:

Περιλαμβάνεται επίσης εργαλείο αυτοαξιολόγησης, μέσω του οποίου παρέχεται η δυνατότητα, απαντώντας σε μερικές απλές ερωτήσεις, να αξιολογήσετε το επίπεδο των ψηφιακών σας δεξιοτήτων. Ακολούθως, και σύμφωνα με το αποτέλεσμα της αυτοαξιολόγησης, σας παρέχει τη δυνατότητα εξατομικευμένης πρότασης μαθημάτων που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες σας.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της ακαδημίας πατώντας εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο