Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν Ανοικτό Διαδικτυακό Μάθημα “Μεθοδολογία της σχολικής εκπαίδευσης από απόσταση" από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής σε συνεργασία με το ΕΑΠ

Ξεκίνησε επίσημα η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στη μεθοδολογία της εκπαίδευσης από απόσταση. Το Ανοικτό Διαδικτυακό Μάθημα “Μεθοδολογία της σχολικής εκπαίδευσης από απόσταση δημιουργήθηκε από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Το εκπαιδευτικό υλικό αποτελείται από 7 Θεματικές Ενότητες (ΘΕ). Η κάθε ΘΕ αποτελείται από διαφορετικά είδη αρχείων, όπως αρχεία κειμένου σε μορφή pdf, βίντεο, καθώς και ελεύθερες δραστηριότητες και προτάσεις για περαιτέρω μελέτη. Στο τέλος κάθε ενότητας υπάρχουν ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης.

Όλες οι ΘΕ είναι διαθέσιμες και μπορείτε να τις επισκεφθείτε με τη σειρά που επιθυμείτε.

Άλλωστε κάθε ΘΕ αποτελεί μια αυτόνομη οντότητα, μπορεί δηλαδή να μελετηθεί ανεξάρτητα από τις άλλες. Το σκεπτικό που στηρίζει αυτή την επιλογή είναι ότι ο/η κάθε εκπαιδευτικός, έχοντας όπως είναι φυσικό διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικά επίπεδα γνώσης των θεμάτων που αναλύονται, έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει από τη ΘΕ που θεωρεί ότι τον/την αφορά περισσότερο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ή στην οποία αναγνωρίζει ότι χρειάζεται επιπρόσθετη ενημέρωση και υποστήριξη.

Φυσικά, μπορείτε να επισκέπτεστε την ίδια ΘΕ όσες φορές επιθυμείτε.

Η πρόσβαση είναι ελεύθερη για όλους! 

Για την είσοδο σας την πρώτη φορά χρειάζεται να κάνετε εγγραφή.

Το μάθημα φιλοξενείται στην πλατφόρμα Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων Learn του ΕΑΠ που είναι προσβάσιμη στη διεύθυνση https://learn.eap.gr

Ιστοσελίδα: https://bit.ly/35SvbF6

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο