Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διαδικτυακά Σεμινάρια Τουρισμού - Εστίασης από το Workathlon και ​την Coca-Cola

Το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, το πιο ευρύ και δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα, εξελίσσεται στην μετά Covid-19 εποχή και αποκτάει πρόγραμμα και περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για τους νέους απασχολούμενους στον κλάδο του τουρισμού και της καφεστίασης. Με στρατηγικό συνεργάτη τη Worklathlon, που εξειδικεύεται στην απασχόληση στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης, την υποστήριξη του Found.ation, και μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, το Youth Empowered θα παρέχει στους συμμετέχοντες προσωπικές, ψηφιακές και επαγγελματικές δεξιότητες, δικτύωση και καθοδήγηση που θα τους βοηθήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στον κλάδο που τους ενδιαφέρει.

Ο κύκλος σεμιναρίων του Youth Empowered: The HoReCa edition θα διαρκέσει από 28 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. 

Το πρόγραμμα προσφέρει:

  •  Live Lectures & Worshops με βεβαίωση παρακολούθησης. Μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο για τον κλάδο HoReCA πρόγραμμα σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν προσωπικές, ψηφιακές και επαγγελματικές δεξιότητες που θα ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους στον κλάδο του HoReCa αλλά και ευρύτερα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή στα μαθήματα εδώ.
  •  10 υποτροφίες Bartending Seminar* από εξειδικευμένο συνεργάτη της Coca-Cola Τρία Έψιλον. To σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 5 ημέρων, μεταφέρει όλη τη γνώση του bartending στους νέους που θέλουν να γίνουν bartenders και εξελίσσει τους bartenders που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
  •  2 υποτροφίες για το Tech Academy του Foun.dation**. Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και καθοδήγησης που εκπαιδεύει τους συμμετέχοντες σε ψηφιακές τεχνολογίες ενώ ταυτόχρονα τους συνδέει με την αγορά εργασίας. Οι συμμετέχοντες στο Youth Empowered: The HoReCa Edition θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν 2 υποτροφίες για Front End Software Developer συνολικής διάρκειας 12 εβδομάδων και να αποκτήσουν, ύστερα από εξετάσεις, 2 διαφορετικές πιστοποιήσεις στο Front End Software Development. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη διαδικασία συμμετοχής εδώ.

Το Youth Empowered: The HoReCa edition απευθύνεται σε Νέους (18-30 ετών) που απασχολούνται στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης. 

Η συμμετοχή στα live lectures & workshops είναι δωρεάν. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων ανά μάθημα είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας σε κάθε σεμινάριο.

Βεβαίωση παρακολούθησης λαμβάνουν όσοι έχουν παρακολουθήσει τα live lectures.

Δυνατότητα συμμετοχής στην κλήρωση για τα bartending seminars έχουν όσοι νέοι έχουν παρακολουθήσει τα live lectures.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετάσχετε στην κλήρωση στείλτε email στο: press@workathlon.com 

Δυνατότητα συμμετοχής στις υποτροφίες για Tech Academy του Foun.dation έχουν όσοι νέοι συμμετάσχουν σε ένα από τα live seminars & workshops που αφορούν ψηφιακές δεξιότητες. Αυτά είναι:

  • Εισαγωγή στις τεχνικές του e-commerce
  • E-Commerce Setup with WooCommerce.
  • Digital Workshop: Content management with WordPress.
  • Social Media and Digital Marketing for Businesses.
  • Introduction to Coding.

Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων και η επιλογή των υποτρόφων θα υλοποιηθεί από το Found.ation με βάση τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Tech Academy.

Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο