ΠΜΣ Πληροφορική και Εφαρμογές
MA in Mediterranean Studies, University of the Peloponnese
Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΕΚΠΑ
AUTH - Department of Journalism

Deloitte: Δύο νέα Bootcamps στη Θεσσαλονίκη με στόχο την πρόσληψη νέων ταλέντων σε tech θέσεις για προγραμματιστές Εκπαιδευτικά Νέα

Η Deloitte πραγματοποιεί δύο νέα δωρεάν Bootcamps, με στόχο την πρόσληψη νέων ταλέντων σε tech θέσεις.Τα bootcamps θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο με σκοπό τις μελλοντικές προσλήψεις στην ομάδα προγραμματιστών της εταιρείας. Συγκεκριμένα τα Bootcamps έχουν ως εξής:

  • 1st SAP SuccessFactors Bootcamp @Thessaloniki

Θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2021 και θα είναι πλήρους απασχόλησης (Δευ-Παρ 9:00-18:00). Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε SAP SuccessFactors, βέλτιστες πρακτικές και λειτουργίες ανθρώπινου δυναμικού.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

  • 4th Salesforce Developer Bootcamp @Thessaloniki

Το 4th Salesforce Bootcamp είναι μια virtual εκπαίδευση προγραμματισμού που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2021, και θα είναι πλήρους απασχόλησης (Δευ-Παρ 9:00-18:00). Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλατφόρμα Salesforce CRM Cloud.

Είναι το 4ο στη σειρά Salesforce Bootcamp, το οποίο συνεχίζει να σημειώνει μεγάλη επιτυχία, με τους συμμετέχοντες να προσλαμβάνονται στην tech ομάδα της Deloitte σε ποσοστό 80%.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Τα Bootcamps έχουν διάρκεια 4 εβδομάδων και απευθύνονται σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους σχολών πληροφορικής, αλλά και νέους με πάθος για τον προγραμματισμό. Επιπρόσθετα, τα άτομα που θα συμμετάσχουν, εκτός από κίνητρο και όρεξη για μάθηση, χρειάζεται να έχουν την ικανότητα να επιλύουν προβλήματα ανάπτυξης λογισμικού καθώς και να συνεργάζονται ομαδικά, αφομοιώνοντας την εταιρική κουλτούρα της Deloitte. Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να αποδείξουν πώς μπορούν σύντομα να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Deloitte και θέσεις εργασίας θα βρείτε εδώ.

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο