Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Εξ αποστάσεως σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας! Σχολή Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών

Σχολή Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών: Προγράμματα Σπουδών εστιασμένα σε σύγχρονα αντικείμενα που εξασφαλίζουν ευρύ φάσμα επαγγελματικών επιλογών

Οι σπουδές στον τομέα της πληροφορικής και ιδιαίτερα η ασφάλεια υπολογιστών και δικτύων προσφέρουν εξαιρετικές προοπτικές και δυνατότητες επαγγελματικής προόδου και επιτυχημένης σταδιοδρομίας. Σημαντική για την ανθρώπινη επιβίωση καθίσταται ολοένα και περισσότερο η προώθηση της προστασίας του περιβάλλοντος, η ορθολογική διαχείριση των φυσικών πόρων και των χερσαίων οικοσυστημάτων και η αειφόρος διαχείρισή τους με ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Οι εφαρμογές των σύγχρονων τεχνολογιών αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες υγείας και, μέσω της τηλεϊατρικής, αλλάζουν τα δεδομένα στη λειτουργία των νοσηλευτηρίων,  με ειδικεύσεις που ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της Φροντίδας Υγείας. Ο συναρπαστικός και γοητευτικός κόσμος της τεχνητής νοημοσύνης είναι μια δυνατή πρόκληση, που μελετά τις ανθρώπινες διαδικασίες σκέψης και συμπεριφοράς (νοημοσύνη, ευφυΐα, εμπειρία), των τρόπων αναπαράστασής τους μέσω μηχανών (ηλεκτρονικών υπολογιστών, ρομπότ κτλ.) με στόχο την ανάπτυξη πιο ικανών και αποδοτικών έξυπνων μηχανών που θα αλληλοεπιδρούν με το περιβάλλον τους όπως οι άνθρωποι.

Στο ΑΠΚΥ μπορείς να σπουδάσεις σε ένα από τα παρακάτω προγράμματα: 

  • Ασφάλεια Υπολογιστών και Δικτύων
  • Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος (με δύο κατευθύνσεις) 
  • Εφαρμοσμένη Πληροφορική της Υγείας και Τηλεϊατρική
  • Cognitive Systems (σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου)

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Με σημαντική εξειδίκευση και τεχνογνωσία δεκαπενταετίας, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο της χώρας που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Παρέχει την πολύτιμη ευκαιρία σε όλους όσοι το επιθυμούν να σπουδάσουν από τον προσωπικό τους χώρο και στον δικό τους χρόνο και να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών με προσιτά δίδακτρα, με ευέλικτη οικονομική πολιτική και με τη χορήγηση αριθμού υποτροφιών. Η εκπαιδευτική διαδικασία υποστηρίζεται από Υπερσύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης, εφαρμογές και εργαλεία με χρυσά βραβεία στα Cyprus Education Leaders Awards 2019 & 2020. Φυσική παρουσία απαιτείται μόνο στην τελική εξέταση των Θεματικών Ενοτήτων. Εξεταστικά κέντρα οργανώνονται στην Κύπρο και στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη) και, υπό προϋποθέσεις, σε τρίτες χώρες.


Προγράμματα Σπουδών και Διά Βίου Μάθησης σε εύρος επιστημονικών πεδίων

Το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 οι τρεις Σχολές του ΑΠΚΥ (Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών, Θετικών & Εφαρμοσμένων Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών & Διοίκησης) προσφέρουν 4 προπτυχιακά, 21 μεταπτυχιακά και 17 κατευθύνσεις σε διδακτορικά προγράμματα σπουδών. Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, όλα τα Προγράμματα Σπουδών αναγνωρίζονται με βάση τις διαδικασίες του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. 

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα,  την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy

Αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 γίνονται δεκτές έως τις 25 Μαΐου 2021, μόνο μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου, applications.ouc.ac.cy.


www.ouc.ac.cy
Tηλ: (357) 22 411600
Email: info@ouc.ac.cy | admissions@ouc.ac.cy

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο