Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (EU-OSHA)

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (EU-OSHA) αναζητά ενθουσιώδεις πτυχιούχους για να συμμετάσχουν στον Οργανισμό για περίοδο εξάμηνης αμειβόμενης πρακτικής άσκησης (με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη 6 μήνες).

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (EU-OSHA) είναι αποκεντρωμένος οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης με καθήκον του τη συλλογή, την ανάλυση και την παροχή των σχετικών πληροφοριών ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των ενδιαφερόμενων για θέματα ασφάλειας και υγείας στην εργασία. Συστάθηκε το 1994 και έχει την έδρα του στο Μπιλμπάο Ισπανίας, όπου στελεχώνεται από προσωπικό καταρτισμένο στην επαγγελματική ασφάλεια και υγεία, και ειδικούς στις επικοινωνίες και την διοίκηση. 

Σκοπός της πρακτικής άσκησης στον EU-OSHA είναι να κατανοήσουν οι ασκούμενοι τους στόχους και τις δραστηριότητες του οργανισμού, να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία και γνώσεις για το καθημερινό έργο του EU-OSHA και να εργαστούν σε ένα πολύμορφο, πολυπολιτισμικό και πολυγλωσσικό περιβάλλον, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της αμοιβαίας κατανόησης, της εμπιστοσύνης και της ανοχής.

Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση: Πτυχιούχοι πανεπιστημίου οι οποίοι είναι υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Ισλανδίας, της Νορβηγίας και του Λιχτενστάιν (μέρη της συμφωνίας ΕΟΧ). Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν άριστα δύο από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τόπος: Bilbao (Spain), Βρυξέλλες (Βέλγιο)

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένα από τα ακόλουθα Τμήματα:

Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν στο recruitment@osha.europa.eu το αργότερο μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2022 στις 13:00, ώρα Κεντρικής Ευρώπης (CET).

Περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/3eMyRkE

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο