Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θέσεις πρακτικής άσκησης στην Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών (ΕΑΚΑΑ/ESMA) είναι μια ανεξάρτητη αρχή της ΕΕ, σκοπός της οποίας είναι η βελτίωση της προστασίας των επενδυτών και η προώθηση της σταθερής και εύρυθμης λειτουργίας των χρηματοπιστωτικών αγορών.

Η ESMAέχει σκοπό τη βελτίωση της προστασίας των επενδυτών και προώθηση της σταθερής και εύρυθμης λειτουργίας των χρηματοπιστωτικών αγορών.

Ιδρύθηκε το 2011 και η έδρα της βρίσκεται στο Παρίσι (Γαλλία).

Η ESMA ανακοινώνει τις εξής θέσεις πρακτικής άσκησης:

  • Support functions profile
  • Economic, Data and IT
  • Regulation, Supervision and Policy

Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση: Οι ασκούμενοι επιλέγονται μεταξύ υπηκόων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ισλανδίας ή της Νορβηγίας. Το πρόγραμμα προσφέρει ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε απόφοιτους (graduate traineeship) και σε προπτυχιακούς φοιτητές (undergraduate traineeship). Οι υποψήφιοι για το πρόγραμμα αποφοίτων πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο μαθημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (πανεπιστημιακή εκπαίδευση) και να έχουν αποκτήσει πλήρες πτυχίο ή ισοδύναμο μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων.

Μηνιαίο Επίδομα: 1252.53 ευρώ (undergraduate traineeship) | 1878.80 ευρώ (graduate traineeship) 

Διάρκεια: 6 - 12 μήνες

Τόπος διεξαγωγής πρακτικής: Παρίσι

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 31 Δεκεμβρίου 2023

Οι αιτήσεις που θα γίνουν αποδεκτές θα εισαχθούν σε λίστα αναμονής που ισχύει για δύο (2) χρόνια μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο