Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μοντρεάλ με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Εκπαιδευτικά Νέα

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επιχορηγεί μέσω δωρεάς υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, οι οποίες θα προσφέρουν σε Έλληνες πολίτες την ευκαιρία να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο πανεπιστήμιο Montreal του Καναδά, και να συμβάλλουν στο χτίσιμο των θεμελίων για μελλοντικές συνεργασίες ανάμεσα στον Καναδά και την Ελλάδα. Η Υποτροφία δημιουργήθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 70 ετών Ελληνοκαναδικών σχέσεων.

Το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ ιδρύθηκε το 1878. Μαζί με τις δύο θυγατρικές σχολές του, την École Polytechnique και το HEC Montreal, αποτελεί το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στο Κεμπέκ και το δεύτερο μεγαλύτερο στον Καναδά.

Οι υποτροφίες αφορούν σε μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μοντρεαλ για όλους του κλάδους με μέγιστη διάρκεια τα 2 έτη για σπουδές Master και 4 έτη για Phd. H υποτροφία καλύπτει πλήρως τα δίδακτρα σπουδών. Επιπλέον, όσοι επιλεγούν θα λάβουν 22.000$ CAD για το πρώτο έτος και 20.000$ CAD για τα επόμενα έτη.

Η επιλογή των υποτρόφων τίθεται στην αποκλειστική κρίση του Πανεπιστημίου

Περισσότερες πληροφορίες στο πληροφοριακό έντυπο εδώ.

Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Montreal: https://www.umontreal.ca/en/

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα