Ειδική προσφορά για φοιτητές από την Ελλάδα για όλα τα προπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Εκπαιδευτικά Νέα

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των νέων της Ελλάδας και των οικογενειών τους, προσφέρει ειδική προσφορά στα ήδη μειωμένα δίδακτρα του για αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι την 31 Ιουλίου 2019.

Η ειδική προσφορά/μείωση διδάκτρων αφορά σε όλα τα προπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου και απευθύνονται σε νέους που διαμένουν στην Ελλάδα και επιθυμούν να σπουδάσουν με φυσική παρουσία στην Πάφο για κάποιο πτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Ισχύει επίσης και για όσους κατόχους πτυχίων από την Ελλάδα, μεταφέρουν πιστωτικές μονάδες και εγγράφονται για δεύτερο πτυχίο στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου είναι ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο, αναγνωρισμένο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδας και ομοταγές με τα Ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Τα προγράμματα σπουδών του τόσο σε Προπτυχιακό όσο και σε Μεταπτυχιακό επίπεδο είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., και αποτελούν την καλύτερη πρόταση σπουδών, για κάθε υποψήφιο φοιτητή από την Ελλάδα

Τα προπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου είναι τα εξής:

  • Πτυχίο Νομικής
  • Πτυχίο Ψυχολογίας
  • Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Πτυχίο Τραπεζικής, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών
  • Πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις και Ασφάλεια
  • Πτυχίο στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική
  • Πτυχίο & Δίπλωμα στην Αρχιτεκτονική
  • Πτυχίο στην Αρχιτεκτονική Τοπίου (BLA)
  • Πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού
  • Πτυχίο στην Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων

 

Η ζωή στην Πανεπιστημιούπολη

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει τη δυνατότητα διαμονής των φοιτητών σε φοιτητικές εστίες εντός της Πανεπιστημιούπολης, οι οποίες παρέχουν διαμονή σε πλήρως εξοπλισμένα μονόκλινα δωμάτια με χαμηλό κόστος και δωρεάν παροχές (ηλεκτρικό, κλιματισμό, νερό, wi-fi, εβδομαδιαίο καθαρισμό). Ένας συνδυασμός που περιλαμβάνει ένα όμορφο και ήρεμο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα αλλά και σύγχρονες προδιαγραφές με εστιατόριο και κυλικείο, εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο και γήπεδα τένις σε συνδυασμό με την 24ωρη υπηρεσία ασφάλειας, συμβάλλουν σημαντικά στην ποιότητα της καθημερινής ζωής στο Πανεπιστήμιο!

Εάν σας ενδιαφέρει να πραγματοποιήσετε τις προπτυχιακές σας σπουδές στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, και να επωφεληθείτε της ειδικής προσφοράς που ισχύει αυτήν την περίοδο, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και υπεύθυνος λειτουργός του Πανεπιστημίου θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Η συμπλήρωση της παρακάτω ΑΙΤΗΣΗΣ είναι απαραίτητη προκειμένου να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και δεν είναι δεσμευτική για τον αιτούντα.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα