Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το Women On Top Business Camp on tour στην Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη!

Μια νέα σειρά εργαστηρίων για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων, από το Women On Top, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, με την υποστήριξη της Google, και με στόχο την επιχειρηματική ενδυνάμωση των γυναικών της ελληνικής περιφέρειας. Πρώτοι σταθμοί, από 13 έως 15 Δεκεμβρίου, η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη

Το Business Camp on tour του Women On Top, που ξεκινάει φέτος με την υποστήριξη της Google, είναι μια σειρά από εργαστήρια επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης, για γυναίκες που ζουν εκτός Αθήνας και θέλουν, σχεδιάζουν ή έχουν ήδη ξεκινήσει να χτίζουν τη δική τους επιχείρηση.

Μένεις στην Πάτρα ή στη Θεσσαλονίκη;

Θέλεις να ανακαλύψεις το επιχειρηματικό σου όραμα, να αξιολογήσεις αν είσαι έτοιμη να γίνεις επιχειρηματίας, να ενημερωθείς για πιθανές πηγές χρηματοδότησης;

Θέλεις να αποκτήσεις νέες δεξιότητες και εργαλεία (pitching, branding, επαγγελματική δικτύωση, web design, στρατηγικός σχεδιασμός, digital marketing), που θα σε βοηθήσουν να υποστηρίξεις, να αναπτύξεις και να προωθήσεις την επιχειρηματική σου προσπάθεια (και τον εαυτό σου) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

Κάνε την αίτησή σου για να συμμετάσχεις, εντελώς δωρεάν χάρη στην υποστήριξη της Google, σε ένα ή περισσότερα εργαστήρια του WoT Business Camp on tour, με έμπειρους/ες εκπαιδευτές/τριες του Women On Top και της Google, και ετοιμάσου να κάνεις πράξη τα επιχειρηματικά όνειρα και τις φιλοδοξίες σου.

Αλλά όχι μόνο αυτό: τα εργαστήρια του WoT Business Camp on tour θα σου δώσουν την ευκαιρία να δικτυωθείς, να αντλήσεις έμπνευση και υποστήριξη από μία κοινότητα γυναικών από όλη την Ελλάδα, που αναζητούν το καλύτερο κάθε στιγμή -και όλα αυτά χωρίς να δυσκολευτείς να απαντήσεις στο δύσκολο ερώτημα «Μα πού να αφήσω τα παιδιά;» (αν έχεις): στο Women On Top πιστεύουμε ότι παιδιά και γονείς μπορούν και αξίζει να αναπτύσσονται παράλληλα, γι’ αυτό και φροντίζουμε να απασχολούμε δημιουργικά τους μικρούς μας συμμετέχοντες (2-12 ετών) για όση ώρα η μαμά τους βελτιώνει τις δικές της (αλλά και τις δικές τους) προοπτικές.

Μερικές από τις θεματικές που θα συμπεριλαμβάνει το WoT Business Camp on Tour: 

  • Το όραμα και το επιχειρηματικό σου “γιατί;”
  • Είσαι έτοιμη να γίνεις επιχειρηματίας;
  • Πηγές χρηματοδότησης για μικρές επιχειρήσεις
  • Στρατηγικός σχεδιασμός για όλα τα στάδια μιας επιχείρησης
  • Pitching: πώς να παρουσιάζεις και να πείθεις για τις ιδέες σου αποτελεσματικά;
  • Branding και networking για την επιχείρησή σου 
  • Branding και networking για την επιχείρησή σου 
  • Digital marketing: θεωρία & πράξη
  • Τα βασικά του web development

… και πολλά άλλα.

Παρακάτω μπορείς να δεις τις εντυπώσεις μερικών από τις 700 γυναίκες που έζησαν την εμπειρία προηγούμενων Skills Camps του Women On Top. 

Διάβασε περισσότερα και κάνε σήμερα κιόλας την αίτησή σου για το WoT Business Camp της Θεσσαλονίκης ή της Πάτρας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Πληροφορίες:

Πότε: Παρασκευή 13/12, 17.00-20.00, Σάββατο & Κυριακή 14-15/12, 10.00-17.00

ΠούΘεσσαλονίκη (Κήπος Σεμινάρια, Ορφανίδου 6) και Πάτρα (POS4work – coworking space, Γούναρη 69)

Μάθε περισσότερα: https://womenontop.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο