Σύγχρονη Τεχνολογία Τροφίμων-Οινολογία
ΕΚΠΑ: Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων
Economic Strategy
Βιοοικονομία, Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη

Tech Talent Bootcamp: Δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού σε Front-End Development Εκπαιδευτικά Νέα

Η Socialinnov, ο εκπαιδευτικός βραχίονας του Found.ation, ανακοινώνει το νέο πρόγραμμα Tech Talent Bootcamp για Front-End Development που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Microsoft Ελλάδας και της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Tech Talent Bootcamp για Front End Development απευθύνεται σε νέους, νέες και ανέργους που θέλουν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας ως Intern / Junior Front-End Developers. Τα μαθήματα του πρώτου κύκλου του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 18/09 – 17/10, ημέρες Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή και ώρες 10:00-14:00.

Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν και είναι διαμορφωμένο εξολοκλήρου στα ελληνικά. Οι συνολικά 30 συμμετέχοντες του πρώτου κύκλου, οι οποίοι θα επιλεχθούν μέσω διαδικασίας αξιολόγησης των βασικών γνώσεων τους θα πρέπει να έχουν: 

  • Βασικές γνώσεις αγγλικών 
  • Βασικές γνώσεις HTML & CSS  
  • Laptop 

Οι 30 υποψήφιοι που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στο τεστ βασικών τεχνικών γνώσεων, θα επιλεχθούν για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Tech Talent Bootcampγια Front-End Development θα είναι ανοικτές στο διάστημα από τις 8 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας εδώ: Front-End Developer Bootcamp.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το πρόγραμμα, πατήστε εδώ.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα