Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις στο «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Equal Society

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για  Υποτροφίες σε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές  σπουδές με το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, Equal Society

Ο 9ος κύκλος του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» δίνει την ευκαιρία σε νέες και νέους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά στις σπουδές τους να  φοιτήσουν με υποτροφία στα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής που θα βρουν  στο www.spoudazomeypotrofia.gr .

Αναλυτικά, οι   ενδιαφερόμενοι  καλούνται να επισκεφθούν το www.spoudazomeypotrofia.gr και να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους και όπου αυτό  απαιτείται, την αίτηση του εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται με βάση κοινωνικά, ακαδημαϊκά και οικονομικά κριτήρια. Αναλυτικότερα, οι αιτούντες κατατάσσονται ανάλογα  της συνολικής βαθμολογίας  που έχουν συγκεντρώσει βάσει του πίνακα κριτηρίων.

Όλες οι προσφερόμενες Υποτροφίες με ανοιχτή ημερομηνία αιτήσεων:

Προπτυχιακές σπουδές: 

  • Τέσσερις (4) υποτροφίες επιλογής του υποψήφιου στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
  • Μία (1) υποτροφία επιλογής  του υποψηφίου στο BCA College 
  • Μία  (1) υποτροφία επιλογής του υποψηφίου στο ΙΙΕΚ NEW YORK

Μεταπτυχιακές Σπουδές:

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211.7051841 ή επισκεφθείτε το www.spoudazomeypotrofia.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο