ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Συνέδριο Προσομοίωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για φοιτητές Εκπαιδευτικά Νέα

Μη χάσετε την ευκαιρία για συμμετοχή στο μοναδικό συνέδριο προσομοίωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, όπου νέοι από Ελλάδα και εξωτερικό λαμβάνουν θέσεις Κεντρικών Τραπεζιτών και συμβούλων, συζητούν θέματα που αφορούν την οικονομία της Ευρωπαϊκής ένωσης και των χωρών της και αποφασίζουν ακολουθώντας τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Get Involved για 3η συνεχόμενη φορά και αποτελεί τη μοναδική βιωματική διαδικασία εκπαίδευσης πάνω στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, την υποστήριξη του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και φέτος θα διεξαχθεί με την ευγενική υποστήριξη της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία και υποστηρίζει την πρωτοβουλία της Get Involved στην προσπάθεια ενίσχυσης της βιωματικής οικονομικής παιδείας στην Ελλάδα.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο διάστημα 13-16 Δεκεμβρίου 2019. Η Training Day του Συνεδρίου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος (Ελ. Βενιζέλου 21 – 2ος όροφος). Στη διάρκεια της Training Day διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι του τραπεζικού χώρου, της Αγοράς και των Οικονομικών Θεσμών απευθύνουν ομιλίες και συζητούν με το κοινό.

Γλώσσα διεξαγωγής του συνεδρίου είναι η Ελληνική

Το συνέδριο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για φοιτητές Οικονομικών Σχολών, Νομικών Επιστημών, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, ενώ ενθαρρύνεται η συμμετοχή για φοιτητές όλων των βαθμίδων.

Μετά από αξιολόγηση των αιτήσεων, με δεδομένο τον περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, οι αιτούντες θα λάβουν απάντηση έως την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, όπου θα ενημερώνονται για την έκβαση της αίτησής τους.

Θα χορηγηθούν Πιστοποιητικά Συμμετοχής στους συνέδρους που θα έχουν παρακολουθήσει το Σύνολο των Διαδικασιών.

Προθεσμία Υποβολής αιτήσεων: έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. 

Για να υποβάλετε αίτηση, πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, το Κόστος Συμμετοχής, όσο και για την Get Involved θα βρείτε στην ιστοσελίδα εδώ.

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο