Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Summer Nostos Festival 2019

Επιστροφή στα Καλύτερά μας Καλοκαίρια! 

Το Summer Nostos Festival (SNFestival) είναι ένα πολυσυλλεκτικό διεθνές φεστιβάλ τέχνης, άθλησης και εκπαίδευσης, με ελεύθερη είσοδο, που απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών και ενδιαφερόντων, και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ανοιχτό δημιουργικό πεδίο συνάντησης, έκφρασης και ανταλλαγής ιδεών.

To SNFestival, για μια εβδομάδα κάθε Ιούνιο, μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε πίσω στα καλοκαίρια που αγαπήσαμε, και με οδηγό τις μουσικές, τον χορό και τις μελωδίες, τις ιστορίες και τα γέλια, την άσκηση και το παιχνίδι, να κάνουμε κάθε καλοκαίρι ξεχωριστό!

Το SNFestival βρίσκει ιδανικό τόπο διεξαγωγής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ενεργοποιώντας πολλαπλά σημεία του ΚΠΙΣΝ, εντός και εκτός των κτιρίων, και επιβεβαιώνοντας την αποστολή του ΚΠΙΣΝ να προσφέρει έναν δυναμικό ανοιχτό δημόσιο χώρο, προσβάσιμο σε όλους. Με αυτόν τον τρόπο το ΙΣΝ επιστρέφει, μια φορά τον χρόνο, στο σπίτι που δημιούργησε το ΙΣΝ για όλον τον κόσμο.

Το SNFestival διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Οι ανοιχτές εκδηλώσεις του SNFestival 2019 θα πραγματοποιηθούν από τις 23 έως τις 30 Ιουνίου, στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο για όλους. Όπως κάθε χρόνο, στις 23 Ιουνίου - ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας – θα λάβει χώρα ο βραδινός αγώνας δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον.

Στο πλαίσιο του SNFestival 2019, τo 8o Συνέδριο του ΙΣΝ θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου 2019, στο ΚΠΙΣΝ. Επιπλέον, στις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η 2η Ημερίδα του SNF Agora Institute, σε συνεργασία με το Johns Hopkins University στο πλαίσιο της μηνιαίας σειράς του ΙΣΝ, ΔΙΑΛΟΓΟΙ

Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://www.snfestival.org/

Facebook Event

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο