Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

«Σεμινάριο Επικοινωνίας με Drones» από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας

Η τεχνολογία των λεγόμενων Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών, γνωστών ως drones, εισβάλλει στη ζωή μας και αλλάζει την επικοινωνία, τη δημοσιογραφία, το επιχειρείν και εν τέλει τη καθημερινότητά μας.

Ένα πολύ ενδιαφέρον, επαγγελματικό σεμινάριο διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας, ως το πρώτο «Σεμινάριο Επικοινωνίας με Drones», το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου (09:30 – 17:00), σε συνέχεια της ημερίδας που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Studio E της ΕΡΤ, τον περασμένο Ιούνιο.

Απευθύνεται όχι μόνο σε δημοσιογράφους και επαγγελματίες του χώρου που ασχολούνται με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στην σύγχρονη επικοινωνία / δημοσιογραφία, αλλά και σε κάθε πολίτη που θα ήθελε να εκπαιδευτεί σχετικά με τις προκλήσεις, ευκαιρίες και δυνατότητες αυτής της ευρέως διαθέσιμης τεχνολογίας. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης, καθώς και ειδικούς όρους περαιτέρω πρακτικής εκπαίδευσης, που οδηγεί σε απόκτηση Άδειας Χειριστή Drones από την ΥΠA.

Το Σεμινάριο που αποτελεί συνέχεια εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών του Ινστιτούτου στην Αθήνα και και τη Βιέννη, πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και την υποστήριξη της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης καθώς και του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Παραστάτες είναι η Direction Business Network, η Dikaiologitika News, η Web10 και το Futurology.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, την εγγραφή και το πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο