Πρόσκληση σε νέους επαγγελματίες από το Humanity in Action στο 10ήμερο “The Detroit Fellowship” στην Αμερική Εκπαιδευτικά Νέα

Εάν είστε νέος επαγγελματίας και ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για πρακτικές αστικής αναδιαμόρφωσης αλλά και πώς αυτή μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την κινητοποίηση και τη συμμετοχή των ίδιων των πολιτών, τότε αυτή η πρόσκληση ίσως σας ενδιαφέρει. 

To Humanity in Action σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στο 10ήμερο “The Detroit Fellowship” στην Αμερική και να αποκτήσετε θεωρητική και πρακτική εξειδίκευση σε θέματα όπως η δίκαιη πρόσβαση στην τροφή, ο πολιτιστικός προγραμματισμός, η εκπαίδευση, η εκμετάλλευση ακινήτων, ο πολεοδομικός σχεδιασμός και άλλα.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στο Ντιτρόιτ του Μίτσιγκαν από τις 15 έως τις 24 Νοεμβρίου 2019.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων:  15 Σεπτεμβρίου 2019

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα, εδώ.

Βρείτε την ηλεκτρονική αίτηση, εδώ.

 

 

To eduguide.gr πάντα δίπλα σας

  • Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το app του eduguide.gr!
    Eνημερωθείτε πρώτοι για κάθε σημαντικό νέο, εκδήλωση ή νέα προκήρυξη γύρω από το αντικείμενο σπουδών σας! Κατεβάστε δωρεάν το eduguide App - έκδοση 1.1, την πλέον σύγχρονη εφαρμογή μας για κινητά (iOS & Android) που προσαρμόζεται απόλυτα στις δικές ανάγκες πληροφόρησης γύρω από τα μεταπτυχιακά, τις υποτροφίες και τα νέα των σπουδών σας!
  • Εγγραφή
    Κάνοντας εγγραφή στο site μας μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν, το δικό σας profile και να ενημερώνεστε μέσω mail για όλες τις προκηρύξεις των μεταπτυχιακών που σας ενδιαφέρουν! Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας, εδώ
  • Ας συνδεθούμε!
    Θα μας βρείτε στο Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το YouTube εάν θέλετε να ενημερώνεστε και εκεί, για όλες τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών καθώς και υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Public Policy and Management
Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα