Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσκληση για το επόμενο Open Day του YES Forum

Η πρόσκληση απευθύνεται στους φίλους του  YES Forum και αφορά το επόμενο Open Day του YES Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019, 09:00-16:00. 

Ακολουθεί η πρόσκληση:

Σε αυτό το Οpen Day δεν θα επισκεφθούμε ΜΙΑ αλλά τουλάχιστον 3 – 4 εταιρείες από όλο το φάσμα της Ναυτιλίας, με αποκορύφωμα την επίσκεψή μας στον ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιά) όπου θα γίνει παρουσίαση των δραστηριοτήτων του οργανισμού. Ο κ. Θοδωρής Βώκος, Managing Director - Posidonia Events θα είναι μαζί μας για να μας μιλήσει για τα 50 χρόνια των Εκθέσεων των Ποσειδωνίων που  για πολλά χρόνια λάμβαναν χώρα στον ΟΛΠ.

Στα πλαίσια του  Open Day, θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε τα ερωτήματά σας στα στελέχη που θα κάνουν τις σχετικές παρουσιάσεις στις Εταιρείες που θα επισκεφθούμε.

Η συμμετοχή/εγγραφή στο  Open Day θα είναι δωρεάν.
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα που βρίσκεται παρακάτω μέχρι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας εντός της φόρμας, μπορείτε να μας το στείλετε στο  info@yes-forum.com, συμπληρώνοντας όλα τα άλλα πεδία της φόρμας. Θα λάβετε email για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ και αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στο Open Day του YES FORUM! Stay tuned and don’t forget to say #yes_to_shipping!
 

Λίγα λόγια τια το YES Forum
Tο Young Executives Shipping (YES) Forum είναι η πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου μεταξύ Decision Makers της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας και του θαλάσσιου Τουρισμού, Δημόσιων Οργανισμών και Πανεπιστημίων, των νέων υποψηφίων στελεχών της, καθώς και νέων ανθρώπων που θέλουν να γνωρίσουν τους κλάδους αυτούς.
Επιδίωξη της διοργάνωσης είναι η νέα γενιά, ήδη από το σχολείο, να έρθει πιο κοντά στην ιστορία της ναυτιλίας και του τουρισμού μας, να γνωρίσει τις καταξιωμένες εκθέσεις των ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ και τον τρόπο δικτύωσης σε αυτές.
Απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία της επόμενης γενιάς που θα στελεχώσει τις θέσεις εργασίας, θα συνεχίσει την ιστορία μας αλλά και θα κληθεί να διατηρήσει την πρωτιά παγκοσμίως.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο