Σύγχρονη Τεχνολογία Τροφίμων-Οινολογία
ΕΚΠΑ: Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων
MBA Agribusiness
Βιοοικονομία, Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη

Πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής άσκησης για απόφοιτους software engineers στην Upstream! Εκπαιδευτικά Νέα

H Upstream προσλαμβάνει 10 νέες και νέους μηχανικούς λογισμικού και πληροφορικής!

Τις πόρτες της σε 10 νέους και νέες μηχανικούς λογισμικού και πληροφορικής ανοίγει η Upstream, η κορυφαία ελληνική εταιρεία τεχνολογίας, εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα 12μηνης - έμμισθης πρακτικής άσκησης «Start at Upstream».

Το πρόγραμμα «Start at Upstream» απευθύνεται σε «software engineers» που έχουν ολοκληρώσει τις προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές τους σπουδές στην μηχανική ηλεκτρονικών υπολογιστών, την πληροφορική και άλλους συναφείς κλάδους και θέλουν να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία στον κλάδο σπουδών τους, ενισχύοντας το εισόδημά τους.

Στόχος του προγράμματος είναι να στηρίξει την ένταξη ταλαντούχων νέων μηχανικών Η/Υ, χωρίς προηγούμενη εμπειρία, στην αγορά εργασίας και να ενισχύσει τις επαγγελματικές τους δεξιότητες με την απασχόλησή τους σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, διεθνών προδιαγραφών, έχοντας ως μέντορες τους καλύτερους μηχανικούς λογισμικού της αγοράς. Κατά τη διάρκεια του ετήσιου προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν και θα εργαστούν ως μέλη μίας εξαιρετικά ικανής ομάδας, στην ανάπτυξη και παραγωγή λύσεων λογισμικού και τεχνολογιών αιχμής, που απευθύνονται σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η Ναταλία Μήλα, Chief Technology Officer της Upstream, ανέφερε: «Οι μηχανικοί αποτελούν την εμπροσθοφυλακή σε μια εταιρεία τεχνολογίας. Οι software engineers της Upstream είναι πάντα μπροστά στις τελευταίες τεχνολογίες και γράφουν, με το μυαλό και την καρδιά τους, κώδικα που μεταφράζεται σε καινοτόμες υπηρεσίες. Θέλουμε να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας και να μεταδώσουμε τον τρόπο που δουλεύουμε και σκεφτόμαστε σε νέα παιδιά που τώρα βγαίνουν στον επαγγελματικό στίβο. Πιστεύουμε ότι κοντά μας θα έχουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα με τα σωστά εφόδια για τη μετέπειτα απορρόφησή τους στην αγορά εργασίας και την εξέλιξη της καριέρας τους στον κλάδο».

Μετά το τέλος της περιόδου των 12 μηνών η εταιρεία προτίθεται να εντάξει στο δυναμικό της μέρος των νέων μηχανικών καλύπτοντας οργανικές θέσεις. Το πρόγραμμα «Start at Upstream» θα ξεκινήσει πιλοτικά για ένα χρόνο στην Αθήνα, όπου βρίσκεται το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης (R&D) της εταιρείας, με στόχο να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός υποστηρίζοντας κάθε χρόνο, ακόμη περισσότερους νέους μηχανικούς λογισμικού στο ξεκίνημα τους.

Πρoφίλ Υποψηφίων:

  • Πτυχίο ή MSc στην Πληροφορική / Πληροφορική ή σε σχετικό τομέα
  • Εξοικείωση με τον προγραμματισμό Java
  • Κατανόηση των εννοιών του RDBMS, εξοικείωση με την SQL
  • Υψηλά κίνητρα μάθησης
  • Αναλυτική σκέψη και προσοχή στη λεπτομέρεια
  • Ικανότητα επίλυσης προβλημάτων
  • Ομαδικότητα
  • Θετική στάση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με το πρόγραμμα και τη διαδικασία στο ακόλουθο email: graduate@upstreamsystems.com.

Υποβολή αιτήσεων:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα βιογραφικά τους μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2019. Οι 10 κορυφαίοι υποψήφιοι μετά τη διαδικασία αξιολόγησης θα ενταχθούν στην ομάδα της Upstream τον Οκτώβριο.

Η Upstream, με παρουσία σε 45 χώρες και συνεργασία με περισσότερες από 60 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας διεθνώς, παρέχει καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν απρόσκοπτη και ασφαλή πρόσβαση στο Internet μέσω κινητών συσκευών σε 1,2 δισ καταναλωτές σε χώρες με υψηλά περιθώρια ανάπτυξης. Η ομάδα της αποτελείται από 280 στελέχη, 25 εθνικοτήτων, σε 9 γραφεία σε όλο τον κόσμο που οδηγούν κάθε χρόνο, ομαδικά, την εταιρεία στην κορυφή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της Upstream εδώ.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα