Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρακτική άσκηση από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ)

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT) είναι ένας οργανισμός της Ε.Ε., που ιδρύθηκε με στόχο την ενίσχυση της ικανότητας για ανάπτυξη καινοτομίας στην Ευρώπη. Το ΕΙΤ προωθεί την καινοτομία μέσω της διασύνδεσης των επιχειρήσεων με την ακαδημαϊκή εκπαίδευση και την επιστημονική έρευνα με στόχο την ανάπτυξη λύσεων που απαντούν σε επείγουσες παγκόσμιες περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Το ΕΙΤ προκηρύσσει θέσεις πρακτικής άσκησης, για περίοδο έξι μηνών και έναρξη στις αρχές του 2023.

Ο εκπαιδευόμενος θα υποστηρίζει τις καθημερινές λειτουργίες των μονάδων Directorate & Administration, Innovation, Education & Communication και των Τμημάτων Knowledge and Innovation Communities.

Οι υποψήφιοι πρέπει να:

  • είναι υπήκοοι των κρατών μελών της ΕΕ, των υποψήφιων χωρών, ή της Ισλανδίας, του Λιχτενστάιν και της Νορβηγίας,
  • έχουν ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (πανεπιστημιακού επιπέδου) και να έχουν λάβει το πτυχίο τους ή το ισοδύναμό του μέχρι τη  λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων,
  • έχουν πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η γνώση άλλων γλωσσών της ΕΕ αποτελεί επιπρόσθετο προσόν.

Τόπος: Βουδαπέστη, στα κεντρικά γραφεία του EIT.
Για την περίπτωση της Μονάδας Communication & Engagement, υπάρχει η δυνατότητα σε έναν από τους εκπαιδευόμενους να ανατεθεί να εργαστεί στο Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΙΤ στις Βρυξέλλες (Βέλγιο).

Μηνιαίο επίδομα: Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν μηνιαία υποτροφία. Το ποσό της επιχορήγησης για πρακτική άσκηση είναι 1.143,95 ευρώ για τη Βουδαπέστη και 1.503,22 ευρώ για τις Βρυξέλλες.
Οι προσληφθέντες ασκούμενοι θα λάβουν επίσης επιχορήγηση ταξιδιού ύψους 300 ευρώ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 31 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:00 (ώρα Βουδαπέστης)

Δείτε την αναλυτική Πρόσκληση εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το EIT και τις δραστηριότητές του μπορείτε να βρείτε στο eit.europa.eu.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο