ΠΜΣ Πληροφορική και Εφαρμογές
Food Law - Auth
Msc in Data Science
ΔΠΜΣ Χρηματοοικονομική και Τραπεζική

ΠΜΣ «Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Εκπαιδευτικά Νέα

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στα "Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά" (MSc in Applied Economics and Finance) στοχεύει να προσφέρει υψηλής στάθμης μεταπτυχιακή εκπαίδευση με εμβάθυνση στις στρατηγικές επιχειρηματικές αποφάσεις και στην χρηματοοικονομική ανάλυση.

Το ΠΜΣ αποτελεί ένα από τα σύγχρονα και διεθνώς αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά προγράμματα Οικονομικής επιστήμης και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξεις τις γνώσεις σου και να αποκτήσεις επιδεξιότητες που θα επιτρέψουν την ορθή αξιολόγηση των προβλημάτων που ανακύπτουν στο σύγχρονο επιχειρησιακό και χρηματοοικονομικό περιβάλλον και, έτσι, την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους. Η ακαδημαϊκή και επαγγελματική αναγνώριση του Προγράμματός αντανακλά τη συντονισμένη και αποτελεσματική προσπάθεια που καταβάλλουν για να προετοιμάσουν τους φοιτητές τους για μία επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα.

Διάρκεια σπουδών

Το Πρόγραμμα είναι πλήρους φοίτησης και η χρονική διάρκεια σπουδών ορίζεται σε 3 εξάμηνα.

Υποβολή αιτήσεων

H περίοδος υποβολής αιτήσεων για εισδοχή στο πρόγραμμα άρχισε και ολοκληρώνεται μέχρι τις 26/07/2019.

Πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του προγράμματος: http://appliedeconomics.gr και στην αναλυτική προκήρυξη του ΠΜΣ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα