ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Obama Foundation Scholars Program at Columbia University: Υποτροφίες για μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια Εκπαιδευτικά Νέα

Το Obama Foundation σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κολούμπια (Columbia University) προσφέρει υποτροφίες σε ανερχόμενους νέους ηγέτες από όλο τον κόσμο, που έχουν επιδείξει δέσμευση να βρουν λύσεις στις προκλήσεις στις κοινότητές τους, τις χώρες και τις περιφέρειές τους.

Οι υπότροφοι κατά τη διάρκεια του προγράμματος διάρκειας ενός έτους, θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν τις γνώσεις, τις δεξιότητές τους και να δημιουργήσουν νέες δυνατότητες και δίκτυα που θα επιταχύνουν το θετικό αντίκτυπό των ενεργειών τους στη χώρα καταγωγής τους.

Οι υπότροφοι θα συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει εις βάθος τη γνώση, την πρακτική και τη βιωματική μάθηση και είναι σχεδιασμένο από το Πανεπιστήμιο Columbia σε συνεργασία με το Ίδρυμα Obama. Επιπρόσθετα, οι υπότροφοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και να εγγραφούν σε μαθήματα που προσφέρονται από το Πανεπιστήμιο του Columbia και να συμμετάσχουν σε διάφορα εργαστήρια που έχουν ως στόχο να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και τον αντίκτυπό τους στην εργασία τους. Ενδεικτικά, προηγούμενα εργαστήρια περιλάμβαναν θέματα όπως τη διαχείριση και την επίλυση συγκρούσεων, την ανάλυση δεδομένων κ.α

Εκτός από αυτό, το πρόγραμμα "εκμεταλλεύεται" τη μοναδική ευκαιρία να βρίσκεται σε ένα από τα σημαντικότερα κέντρα έρευνας στη Νέα Υόρκη! Καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, οι υπότροφοι θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με ηγέτες και επαγγελματίες από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα καθώς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. 

Επιπλέον, οι υπότροφοι θα συμμετάσχουν σε μοναδικές εκδηλώσεις που διεξάγονται από το Ίδρυμα Obama προσφέροντάς τους την ευκαιρία να οικοδομήσουν επαφές τόσο με το Ίδρυμα όσο και τους υπότροφους του Ιδρύματος Obama.

Οφέλη:

  • Μηνιαίο επίδομα για τα έξοδα διαβίωσης στη Νέα Υόρκη
  • Επιπλωμένο στούντιο διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια
  • Όλα τα  δίδακτρα και τα τέλη για έως και τέσσερα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια
  • Βασική ιατρική, οδοντιατρική και ασφάλιση ζωής  κατά τη διάρκεια του προγράμματος στη Νέα Υόρκη
  • Αεροπορικά ταξίδια  προς και από τη χώρα προέλευσης και οποιεσδήποτε δραστηριότητες που σχετίζονται με το πρόγραμμα

Διάρκεια Προγράμματος: Αύγουστος 2021 - Μάιος 2022

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 5 Φεβρουαρίου 2021

Σημείωση: Το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Ιδρύματος Ομπάμα για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως και οι υπότροφοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα από απόσταση από τις χώρες καταγωγής τους. Το Ίδρυμα Ομπάμα και το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια συνεχίζουν να παρακολουθούν την πορεία της πανδημίας COVID-19 και ευελπιστούν το πρόγραμμα, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, να πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα το πρόγραμμα να διεξαχθεί εξ αποστάσεως.

Για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, πατήστε εδώ.

Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα, πατήστε εδώ.

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο