Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέο Πρόγραμμα Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία του αντίστοιχου προγράμματος που υλοποιήθηκε το 2017-2018, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, συνεχίζει δυναμικά με ένα νέο πρόγραμμα που αφορά νέες και νέους επιχειρηματίες καθώς και υφιστάμενους επιχειρηματίες, είτε δημότες του Δήμου, είτε όχι. 

Το πρόγραμμα θα επικεντρώνεται στο σύγχρονο επιχειρείν και θα κινείται σε δύο άξονες που θα αφορούν: την εξατομικευμένη συμβουλευτική για κάθε νέα επιχειρηματική ιδέα, και τα βασικά πεδία & θέματα άσκησης επιχειρηματικότητας.

Στη σχετική εκδήλωση ενημέρωσης για το νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην επιχειρηματικότητα που είναι ουσιαστικά η μετεξέλιξη του προηγούμενου προγράμματος, μίλησαν οι τρεις νικήτριες ομάδες, Weddin, Timejack και Stompdaddy για τα οφέλη, τις γνώσεις και τα εφόδια που αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους στο πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα. Τα βραβεία του πρώτου προγράμματος ήταν μία χορηγία της Τράπεζας Eurobank και του Ομίλου Διβάνη.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες από το Γραφείο Απασχόλησης του Δήμου στο τηλ. 213 2020730 στο grafergasias@vvv.gov.gr από την Prisma Consulting στο 2107717900 ή  στο info@prismaconsulting.gr.

Μπορείτε ακόμη, να υποβάλετε την αίτησή σας, ηλεκτρονικά ως την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, μέσω του ιστότοπου του Δήμου, εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο