Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέα προθεσμία: Έως 10 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα TIME!

Την τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ανακοίνωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα TIME (Technology Innovation Management and Entrepreneurship), δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους, να παρακολουθήσουν ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα του Πανεπιστημίου Κρήτης και Κύπρου, σε συνεργασία με το Business Economics Group του Wageningen University της Ολλανδίας. 

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα TIME βοηθά τους απόφοιτους να αποκτήσουν ένα επιχειρηματικά στοχευμένο βιογραφικό που υπερέχει καθώς είναι είναι ένα εντατικό πρόγραμμα πλήρους φοίτησης, μόλις ενός χρόνου που προετοιμάζει τους νέους απόφοιτους για καριέρα σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων στο management όπως: innovation management, financial administration, project management professional services. 

Μεγάλη σημασία σε πρακτικές δεξιότητες
Το TIME προχωρά πέρα από τους συμβατικούς μεταπτυχιακούς τίτλους, δίνοντας περισσότερη σημασία σε πρακτικές δεξιότητες. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να βρουν πρακτική άσκηση στην Ολλανδία, την Ελλάδα την Κύπρο ή την υπόλοιπη Ευρώπη, ή ακόμη και εκτός Ευρώπης. Η πρακτική άσκηση επιτρέπει στους φοιτητές να ζήσουν τη θεσμική, επιχειρηματική και εργασιακή πραγματικότητα και να εργαστούν σε εταιρείες, δημόσια ιδρύματα, εταιρείες συμβούλων, ερευνητικούς οργανισμούς, άλλα πανεπιστήμια ή μη κυβερνητικούς οργανισμούς.

Μέσω των σταθερών σχέσεων με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες και οργανισμούς, το TIME δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να συνδεθούν μαζί τους, ενώ βοηθά να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους με αυτοπεποίθηση σε επιχειρήσεις ανά τον κόσμο. 

Οι διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί του προγράμματος, βοηθούν τους φοιτητές να αναπτύξουν δεξιότητες επικεντρωμένες σε λύσεις, να οξύνουν την κατανόησή τους γύρω από το καινοτόμο και σύγχρονο επιχειρείν και να διευρύνουν τη γνώση τους γύρω από την έννοια της ηγεσίας. Ακόμη, σε προσωπικό επίπεδο, οι απόφοιτοι αποκτούν βαθιά κατανόηση των μοναδικών ηγετικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων τους.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες ή να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα TIME για ένα δυναμικό ξεκίνημα στην επιχειρηματική σας καριέρα, τότε προλαβαίνετε να κάνετε την αίτησή σας έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2019 ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Η αίτηση για το πρόγραμμα γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΤΙΜΕ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο