Νέα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου για το εαρινό εξάμηνο! Εκπαιδευτικά Νέα

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου προσφέρει νέα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και δέχεται αιτήσεις για τα νέα τμήματα που θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2020. Τα νέα προγράμματα ανακοινώθηκαν τον Σεπτέμβριο και προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα, έντεκα στο σύνολο, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εξ αποστάσεως με την έγκαιρη εγγραφή σας για το εαρινό εξάμηνο. 

H Μονάδα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία ηλεκτρονικής πλατφόρμας και προσφέρει στους φοιτητές μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε σύγχρονες ειδικότητες. 

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλα τα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται με ειδική έκπτωση και συμπληρώστε στο τέλος τη φόρμα ενδιαφέροντος για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για τη φοίτησή σας!

 

Μεταπτυχιακό στην Πολιτική και Διακυβέρνηση της Ε.Ε

Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει ένα πρόγραμμα εξειδικευμένων σπουδών σε όλους όσοι φιλοδοξούν να γίνουν αποτελεσματικοί ηγέτες στις ευρωπαϊκές υποθέσεις τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να διερευνήσει τα κύρια στοιχεία των πολιτικών της ΕΕ και να προετοιμάσει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές να ανταποκριθούν στις πολύ υψηλές απαιτήσεις στη διπλωματία, στους διεθνείς οργανισμούς, στις διεθνείς σχέσεις και την ευρωπαϊκή πολιτική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πέρα από το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου Νεάπολις, κατά την διάρκεια του μεταπτυχιακού μια σειρά από εξέχοντες ακαδημαϊκοί από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το Πανεπιστήμιο του Cambridge, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο τη Φλωρεντίας, το King’s College του Λονδίνου, του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και του Πανεπιστήμιου του Σαουθάμπτον έχουν προσκληθεί και θα δώσουν διαλέξεις σχετικά με τα ευρύτερα θέματα της Πολιτικής και Διακυβέρνησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις, τη Στρατηγική και την Ασφάλεια 

  • Μοναδικό Πρόγραμμα Σπουδών στην περιοχή που συνδυάζει τις Διεθνείς Σχέσεις με την Ασφάλεια!

Σκοπός του Προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές ένα ευρύ πεδίο γνώσεων και κατανόησης των σύγχρονων διεθνών σχέσεων, με έμφαση σε ζητήματα στρατηγικής και ασφάλειας. Συνδυάζει αφενός την εις βάθος ακαδημαϊκή κατάρτιση σε μείζονα θέματα, θεωρίες και περιπτωσιολογικές μελέτες, και αφετέρου μία δομημένη διαδικασία εξοικείωσης με σύγχρονες συζητήσεις και εμπειρίες. Συνδυάζει, επίσης, τη θεωρητική με την πρακτική μέθοδο προσέγγισης των εξεταζόμενων ζητημάτων. Επιπλέον, διερευνά τους τρόπους με τους οποίους το εθνικό και το διεθνές επίπεδο διασυνδέονται από την επίδραση παραγόντων που άπτονται του εμπορίου, της οικονομίας, του περιβάλλοντος, της στρατηγικής, της ασφάλειας, της ιδεολογίας, του πολιτισμού και της ηθικής.

Επαγγελματικές προοπτικές

Οι απόφοιτοι του Προγράμματος αναμένεται να έχουν εις βάθος κατάρτιση σε ζητήματα διεθνών σχέσεων, ασφάλειας και στρατηγικής, γεγονός που θα τους επιτρέψει να ακολουθήσουν καριέρες στο διπλωματικό σώμα, σε διεθνείς οργανισμούς, σε ΜΚΟ, καθώς επίσης και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα ως σύμβουλοι για ζητήματα πολιτικής και ασφάλειας.

 

Mεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων 

Μέσω του προγράμματος οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια καθολική και ολοκληρωμένη προσέγγιση της τουριστικής επιστήμης και ευρύτερα του κρίσιμου τομέα του τουρισμού. Η κατάρτιση του προγράμματος προσφέρει με σύγχρονο τρόπο τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις για την κατανόηση του τουρισμού ως κοινωνικό και οικονομικό φαινόμενο. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην οργάνωση και διοίκηση των επιχειρήσεων τουρισμού και φιλοξενίας και στη διαχείριση των τουριστικών προορισμών.

Επαγγελματικές προοπτικές

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορεί να ασχολούνται ως:

  • στελέχη επιχειρήσεων τουρισμού και φιλοξενίας όπως ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, Tour Operator, Αεροπορικές Εταιρείες, Κρουαζιέρα, Destination Management Organization
  • ως ερευνητές – αναλυτές και στελέχη σε υπηρεσίες τουρισμού διεθνώς
  • στελέχη διοίκησης ευρύτερα για επιχειρήσεις και πέραν του τουριστικού κλάδου
  • ως επιστήμονες και ειδικοί σύμβουλοι, εμπειρογνώμονες σε θέματα τουριστικής, πολιτικής και ανάπτυξης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα
  • ως καθηγητές σε Σχολές Τουρισμού καθώς και συνέχιση σε διδακτορικό επίπεδο

 

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Θεολογία

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην απόδοση μεταπτυχιακού τίτλου στην επιστήμη της Θεολογίας, με στόχο την απόκτηση ειδικών επιστημονικών εφοδίων υψηλής στάθμης στην εν λόγω επιστήμη. Ειδικότερα, το Πρόγραμμα επιδιώκει:

  • Την κατάρτιση των φοιτητών, προκειμένου να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στην επιστημονική έρευνα ή και στα καθήκοντά τους στο πλαίσιο του αξιόλογου έργου που επιτελεί στην κοινωνία εδώ και 2000 χρόνια η Εκκλησία.
  • Τη συμβολή στη δημιουργία ενός διεθνούς περιβάλλοντος Διαχριστιανικής Θεολογίας και Διαθρησκειακού διαλόγου και πολιτισμού με οικουμενική εμβέλεια.
  • Την παροχή υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακής παιδείας σε θεολόγους, πνευματικούς ανθρώπους, επιστήμονες ανθρωπιστικών σπουδών και άλλους επιστήμονες, που θέλουν να εμβαθύνουν σε θεολογικά θέματα και να αποκτήσουν κατάρτιση που θα τους βοηθήσει στην επαγγελματική και προσωπική τους δημιουργική πορεία.

 

Ειδική έκπτωση για αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν για έναρξη σπουδών το Eαρινό εξάμηνο (Φεβρουάριος 2020). Κάνετε την αίτησή σας έγκαιρα για να επωφεληθείτε έκπτωσης έως 500 ευρώ στην τελική τιμή των διδάκτρων.

Επίσης, συνεχίζονται και οι αιτήσεις για όλα τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, για τα οποία ισχύει η ειδική έκπτωση εάν κάνετε έγκαιρα την αίτησή σας. Δείτε ΟΛΑ τα προγράμματα ΕΔΩ

Eάν σας ενδιαφέρουν τα πιο πάνω μεταπτυχιακά προγράμματα, συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα το πρόγραμμα της επιλογής σας και ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσει αναλυτικά για το πρόγραμμα, τα δίδακτρα, τη διαδικασία εγγραφής καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Προσοχή!  Aν δεν σας έχει έρθει email στο Inbox δείτε και στο φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο