ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Νέα ανταποδοτική υποτροφία Pfizer Fellowship – ΕΙΕ για 2 υποψήφιους διδάκτορες Εκπαιδευτικά Νέα

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και η εταιρεία Pfizer Hellas θεσμοθέτησαν μια νέα συνεργασία για την προώθηση της επιστημονικής έρευνας στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα. Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι η υποστήριξη των νέων ερευνητών και ταυτόχρονα η συμβολή στην αντιμετώπιση του προβλήματος του «brain drain» στη χώρα μας.

Η συνεργασία αφορά στην καθιέρωση υποτροφίας για την υποστήριξη της έρευνας υποψήφιων διδακτόρων ή μεταδιδακτορικών ερευνητών που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και τις ερευνητικές του δράσεις του Ινστιτούτου Χημικής Βιολογίας (ΙΧΒ/ΕΙΕ). Η ανταποδοτική υποτροφία Pfizer Fellowship–ΕΙΕ θα απονέμεται σε 2 υποψήφιους διδάκτορες για καθένα από τα επόμενα 3 έτη.

Παράλληλα, η Pfizer Hellas προσφέρει τρεις πλήρεις εκπαιδευτικές υποτροφίες για το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιοεπιχειρείν», το οποίο συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Οι υποτροφίες αυτές επίσης θα απονέμονται για 3 ακαδημαϊκά έτη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, εδώ.

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο