Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μοναδική ευκαιρία για 4 φοιτητές να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο TILIP του Πανεπιστημίου Tufts στη Βοστώνη των ΗΠΑ

Το ΙΔΙΣ έχει αναλάβει την επιλογή τεσσάρων Ελλήνων προπτυχιακών φοιτητών, οι οποίοι θα αποτελέσουν την ελληνική αντιπροσωπεία, που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Tufts Initiative for International Leadership and Perspective (TILIP) του Institute for Global Leadership του Πανεπιστημίου Tufts στη Βοστώνη των ΗΠΑ, από 24 εως 30 Μαρτίου του 2020. Η κεντρική θεματική του TILIP 2020 είναι «Preventing Genocide and Mass Atrocities» (περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ).

Οι ενδιαφερόμενοι προπτυχιακοί φοιτητές διεθνολογικών τμημάτων (κατά προτίμηση τελειόφοιτοι), καλούνται να υποβάλουν, μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: deca@idis.gr, τα ακόλουθα δικαιολογητικά

  1. Βιογραφικό Σημείωμα.
  2. Αντίγραφο Αναλυτικής Βαθμολογίας.
  3. Συστατική Επιστολή (μπορεί να αποσταλεί απευθείας από τον συντάκτη της στην ανωτέρω διεύθυνση).
  4. Επιστολή (έκτασης μιας σελίδας και γραμμένη στην αγγλική) που θα αναφέρει τους ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς λόγους για τους οποίους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εν λόγω πρόγραμμα.

Το Πανεπιστήμιο Tufts καλύπτει τα έξοδα διαμονής και σίτισης. Τα λοιπά έξοδα (όπως τα μεταφορικά) θα πρέπει να καλυφθούν από τα επιλεγμένα μέλη της αντιπροσωπείας.

Από τη Διεύθυνση του Ι.ΔΙ.Σ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο