ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Μια θέση πρακτικής άσκησης στο προγραμμα “Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά” Εκπαιδευτικά Νέα

Αν θέλετε μια ιδέα πώς είναι να εργάζεται κανείς σε μία από τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες στον τομέα της αγροδιατροφής στην Ελλάδα, τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτή η θέση πρακτικής που μόλις ανακοινώθηκε από το πρόγραμμα “Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά”.

Το πρόγραμμα “Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά” αναζητά άμεσα ένα άτομο, απόφοιτο σχολής διοίκησης / επικοινωνίας / marketing από αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, ώστε να υποστηρίξει την ομάδα σε θέματα:
• Διοικητικής & γραμματειακής υποστήριξης
• Επικοινωνίας & προβολής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο info@generationag.gr, αναφέροντας ως τίτλο του email “Πρακτική Άσκηση".

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» είναι μία πρωτοβουλία για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα. Το Πανεπιστήμιο Rutgers ηγείται αυτού του πολυετούς και πρωτοποριακού προγράμματος σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερες πληροφορίες για τη θέση πρακτικής, μπορείτε να βρείτε εδώ.

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο