Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία από τη Mastercard και το Women On Top έρχεται και φέτος!

Η Mastercard και το Women Οn Top διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το "Live A Legacy", με στόχο την ενίσχυση και την ενδυνάμωση ακόμα περισσότερων γυναικών στο σύγχρονο και συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον. Την περσινή χρονιά, περίπου 200 νέες γυναίκες παρακολούθησαν 16 ομιλίες από επαγγελματίες με ξεχωριστή πορεία και συμμετείχαν σε speed mentoring και speed training sessions με πολλές και διαφορετικές θεματικές σε σχέση με τη δουλειά τους.

Φέτος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών στις 19 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει ομιλίες από καταξιωμένα άτομα από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ανανεωμένα Speed Training & Mentoring Sessions με περισσότερες θεματικές.  

Στην πρώτη ενότητα της εκδήλωσης, γυναίκες από όλους τους τομείς με αξιοσημείωτη επαγγελματική πορεία θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους αλλά και πρακτικές που θα σε εμπνεύσουν προκειμένου να πάρεις το μέλλον στα χέρια σου, να τολμήσεις και να ονειρευτείς. Η δεύτερη ενότητα της εκδήλωσης πραγματεύεται τον τρόπο με τον οποίο, ο κάθε ένας μόνος του αλλά και όλοι μαζί συλλογικά μπορούμε να αλλάξουμε τα κοινωνικά πρότυπα και τις αντιλήψεις, μέσα από τη δημιουργικότητα, το πάθος και τον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε στην κοινωνία. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών εδώ. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια του event θα πραγματοποιηθούν speed training and speed mentoring sessions που έχουν ως στόχο να δώσουν έμπνευση, γνώσεις και εφόδια που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν οι συμμετέχουσες.

Μάθε περισσότερα για το event και δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Πηγή: womenontop.gr/live-a-legacy/

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο