Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide.gr!

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide.gr το Σάββατο 13 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Την εκδήλωση επισκέφθηκαν περισσότερα από 2.000 άτομα που κατέκλυσαν  για 6 ώρες τις αίθουσες του Μεγάρου!

Το κοινό είχε τη δυνατότητα να επισκεφτεί τα ενημερωτικά περίπτερα και να πληροφορηθεί για τις ευκαιρίες μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες του εξωτερικού, να συνομιλήσει με εκπροσώπους των Πανεπιστημίων και να συλλέξει ενημερωτικό υλικό. Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από διακεκριμένους καθηγητές και εκπροσώπους Πανεπιστημίων για τα προγράμματα τους και πως αυτά συνδέονται με την αγορά εργασίας!

Πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα πρόσφεραν υποτροφίες αποκλειστικά για τους επισκέπτες της έκθεσης και παράλληλα μία τυχερή επισκέπτρια κέρδισε την υποτροφία του eduguide αξίας 1.000 ευρώ για το πρόγραμμα της επιλογής της!

Η έκθεση έχει πλέον καθιερωθεί ως το πιο σημαντικό εκπαιδευτικό γεγονός για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες χώρες του εξωτερικού.

Η έκθεση διοργανώθηκε από το eduguide.gr, το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα ιστότοπο για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα, με 350,000 επισκέπτες το μήνα, περισσότερους από 40,000 εγγεγραμμένους χρήστες στο newsletter και 51.000+ follοwers στο Facebook!

Όλη η ομάδα του eduguide καθώς και η ιδρύτρια του ιστότοπου Μαρία Αλεξίου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών οργανισμών, το διοικητικό προσωπικό των Πανεπιστημίων και τους καθηγητές που στήριξαν αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία και μας εμπιστεύτηκαν!

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που επισκεφθήκατε την έκθεση. Ελπίζουμε να περάσατε μια δημιουργική μέρα μαζί μας και να βρήκατε τις πληροφορίες και τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό σας μέλλον.

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από την εκδήλωση μας. Θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες περισσότερες φωτογραφίες, video καθώς και όλες οι παρουσιάσεις των μεταπτυχιακών από τους καθηγητές και τους επιστημονικούς υπεύθυνους των προγραμμάτων!

Aνανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και μέχρι τότε μπορείτε να συμβουλεύεστε το site μας ή να κατεβάσετε το 1ο και μοναδικό στην Ελλάδα application για μεταπτυχιακές σπουδες και υποτροφίες που είναι διαθέσιμο για IOS και Android ώστε να ενημερώνεστε εγκαιρα για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και Κύπρο καθώς και υποτροφίες εσωτερικού και εξωτερικού!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη!

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο