Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Leadership Forum: "Συζητώντας με τους νέους για επαγγελματικές ευκαιρίες και επιχειρηματικότητα"

Το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Επιτροπή Ηγεσίας του Επιμελητηρίου έχει εκπονήσει ένα πρόγραμμα από εκδηλώσεις με το γενικό τίτλο LEADERSHIP FORUM: “ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ KAI ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”, οι οποίες απευθύνονται σε νέους ηλικίας από 17 – 25 ετών, (δηλαδή τελειόφοιτους Λυκείου και φοιτητές).

Σκοπός αυτών των εκδηλώσεων είναι να ενημερωθούν οι νέοι μας, από ανώτατα διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες για τις εξελίξεις, προκλήσεις και επαγγελματικές ευκαιρίες του μέλλοντος και ταυτόχρονα να θέσουν τους προβληματισμούς τους.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην δεύτερη εκδήλωση του 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019ώρα 16.30, στα TGI Fridays, στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο.

Για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η συμπλήρωση και αποστολή του εντύπου συμμετοχής με τις σχετικές πληροφορίες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα νεότερα παιδιά μπορούν να συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Για να κατεβάσετε το έντυπο συμμετοχής πατήστε εδώ.

Μάθετε περισσότερα για το Forum στην ιστοσελίδα εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο