Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Καλά τα νέα για τους υποψήφιους Ευρωπαίους φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2020

Καλά τα νέα για τους υποψήφιους Ευρωπαίους φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, αφού όσοι επιθυμούν να εισαχθούν σε Πανεπιστήμια της Αγγλίας, της Ουαλίας και της Βορείου Ιρλανδίας πρόκεται να πληρώσουν τα ίδια δίδακτρα που ισχύουν μέχρι σήμερα. Πρόσβαση θα έχουν επίσης και στο φοιτητικό δάνειο, όπως αυτό ισχύει τα τελευταία χρόνια και φυσικά αυτά τα δεδομένα θα ισχύσουν για όλα τα χρόνια σπουδών τους. 

Την απόφαση αυτή, ανακοίνωσε χθες ο Chris Skidmore, ο Βρετανός υπουργός Πανεπιστημίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι, φέτος 37.000 Ευρωπαίοι φοιτητές, υπέβαλαν αίτησης εισδοχής σε Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, μία αύξηση της τάξεως του 1.9% από τον προηγούμενο χρόνο. Είναι εμφανές το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, επιδιώκουν με κάθε τρόπο όχι μόνο να κρατήσουν αλλά και να αυξήσουν τον αριθμό των Ευρωπαϊων φοιτητών που σπουδάζουν στη χώρα.

Κατ' επέκταση, τα νέα αυτά αναμένεται να προσελκύσουν ακόμα μεγαλύτερο αριθμό Ευρωπαίων φοιτητών προς τα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, τα οποία θα συνεχίσουν να αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή για τις σπουδές τους!

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο