Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μέσω του LCRF ανακοινώνει την υποβολή προτάσεων για έργα με έμφαση στην αντιμετώπιση των ανομοιοτήτων στον καρκίνο του πνεύμονα

Στη μνήμη της Κατερίνας Λουλούδη, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) θα υποστηρίξει δύο νέες ερευνητικές πρωτοβουλίες μέσω του Lung Cancer Research Foundation (LCRF). Το LCRF ανακοίνωσε πρόσκληση υποβολής προτάσεων για έργα «με έμφαση στην αντιμετώπιση των ανομοιοτήτων στον καρκίνο του πνεύμονα».

Η Κατερίνα εντάχθηκε στον Όμιλο Σταύρο Νιάρχου το 1985, πριν από την ίδρυση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Στη συνέχεια υπηρέτησε ως Διοικητική Διευθύντρια του γραφείου του Ιδρύματος στη Νέα Υόρκη. Η δωρεά προς το LCRF τιμά τη δέσμευση, τη δύναμη και την αξιοπρέπεια που επέδειξε η Κατερίνα καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της στο Ίδρυμα.

Το Lung Cancer Research Foundation υποστηρίζει ερευνητικές και εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες που μπορούν να βελτιώσουν τα αποτελέσματα της θεραπείας του καρκίνου, προσφέροντας δωρεές για την έρευνα που αφορά στην πρόληψη, τη διάγνωση, την αντιμετώπιση και τη θεραπεία της νόσου.

 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 1 Απριλίου 2019.

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο