Η MeXOXO συνεχίζει να στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και ανακοινώνει τον νέο κύκλο One on One Mentoring Sessions Εκπαιδευτικά Νέα

𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐂𝐚𝐥𝐥: Έχετε μια καινοτόμο ιδέα ή start-up?

Η MeXOXO συνεχίζει να στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και ανακοινώνει τον νέο κύκλο One on One Mentoring Sessions. 

Μάθετε πως μπορείτε να μεταμορφώσετε μια έξυπνη ιδέα σε επιχείρηση, μέσα σε 4 εβδομάδες. Το πρόγραμμα ξεκινάει την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 18.00!

Ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στον νέο κύκλο του MeXOXO One on One; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και μπείτε στον επόμενο κύκλο ενδυνάμωσης!

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος, εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της mexoxo, εδώ: www.mexoxo.org 

 

To eduguide.gr πάντα δίπλα σας

  • Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το app του eduguide.gr!
    Eνημερωθείτε πρώτοι για κάθε σημαντικό νέο, εκδήλωση ή νέα προκήρυξη γύρω από το αντικείμενο σπουδών σας! Κατεβάστε δωρεάν το eduguide App - έκδοση 1.1, την πλέον σύγχρονη εφαρμογή μας για κινητά (iOS & Android) που προσαρμόζεται απόλυτα στις δικές ανάγκες πληροφόρησης γύρω από τα μεταπτυχιακά, τις υποτροφίες και τα νέα των σπουδών σας!
  • Εγγραφή
    Κάνοντας εγγραφή στο site μας μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν, το δικό σας profile και να ενημερώνεστε μέσω mail για όλες τις προκηρύξεις των μεταπτυχιακών που σας ενδιαφέρουν! Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας, εδώ
  • Ας συνδεθούμε!
    Θα μας βρείτε στο Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το YouTube εάν θέλετε να ενημερώνεστε και εκεί, για όλες τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών καθώς και υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Public Policy and Management
Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα