Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Η McKinsey διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το Next Generation Women Leaders

Η McKinsey διοργανώνει φέτος την 11η εκδήλωση Next Generation Women Leaders. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεών οι συμμετέχουσες εξερευνούν τη σημασία των γυναικών στην ηγεσία και βελτιώνουν τις ηγετικές τους δεξιότητες. 

Κατά τη φετινή εκδήλωση 10 συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα. Το έπαθλο αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής ή επαγγελματικής σας ανάπτυξη ή μπορούν να δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής σας (κατά προτίμηση για την υποστήριξη γυναικών).

Το Next Generation Women Leaders EMEA θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Απριλίου 2023.

Οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν σε διαδραστικά εργαστήρια, θα παρακολουθήσουν ομιλίες από καταξιωμένους ομιλητές και θα συνεργαστούν με συντονιστές για να διαμορφώσουν περαιτέρω το στυλ ηγεσίας τους, βοηθώντας τους να γίνουν πρωτοπόροι στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να μάθουν περισσότερα για τη McKinsey και τις ηγετικές δεξιότητες, αλλά και να επικεντρωθούν στην προσωπική τους ανάπτυξη, ιδιαίτερα στην αυτοπεποίθηση και στις αποτελεσματικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με εβδομαδιαία εργαστήρια και ενημερωτικές εικονικές συνεδρίες τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν προπτυχιακές/μεταπτυχιακές/διδακτορικές φοιτήτριες ή φοιτήτριες που παρακολουθούν προγράμματα MBA και θα αποφοιτήσουν το αργότερο έως το 2024 ή επαγγελματίες με έως και οκτώ χρόνια εργασιακή εμπειρία.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 6 Μαρτίου 2023

Κάντε την αίτησή σας εδώ

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία στις 25 Ιανουαρίου 2023 και 22 Φεβρουαρίου 2023 στις 17:00 (CET) να παρακολουθήσετε τις διαδικτυακές ενημερωτικές εκδηλώσεις όπου θα μπορείτε να λύσετε τις απορίες σας για το πρόγραμμα και την διαδικασία αίτησης. Προαπαιτείται εγγραφή:

  • Συνεδρία 1:  25 Ιανουαρίου 2023, 5:00–6:00 μ.μ. (CET). Εγγραφείτε εδώ
  • Συνεδρία 2:  22 Φεβρουαρίου 2023, 5:00–6:00 μ.μ. (CET). Εγγραφείτε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο