ΠΜΣ Πληροφορική και Εφαρμογές
Food Law - Auth
Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΕΚΠΑ
AUTH - Department of Journalism

Game Jam στη Θεσσαλονίκη από το Goethe-Institut Athen - πρόσκληση για developers! Εκπαιδευτικά Νέα

Σου αρέσει να αναπτύσσεις παιχνίδια ή θα ήθελες να αναπτύξεις ένα μαζί με μια διεθνή ομάδα; Το Goethe-Institut Athen διοργανώνει ένα Game Jam στη Θεσσαλονίκη!


Πότε;
Το Game Jam θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου στις 5.00 μ.μ. και θα διαρκέσει 48 ώρες. Στις 8 Σεπτεμβρίου, στις 2.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εισαγωγικό εργαστήριο. ​

Πού;
Το Game Jam θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, στον πολυχώρο LABattoir – Παλαιά Σφαγεία Θεσσαλονίκης (πώς θα πάτε).
 
Κατά τη διάρκεια του Game Jam θα προσφέρεται φαγητό και ποτό, ενώ θα υπάρχει ένας χώρος χαλάρωσης για σύντομα διαλείμματα. 
 
Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση συμμετοχής;
Απευθυνόμαστε σε ανεξάρτητους καλλιτέχνες ή game designers, αλλά και δημιουργούς ενός ευρύτερου χώρου, όπως αρχιτέκτονες, πολεοδόμους, performers, ηχολήπτες, κοινωνικούς νεωτεριστές κ.λπ. 
 
Γιατί να υποβάλετε αίτηση;
Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσετε game developers και ειδικούς από διάφορες χώρες και να αναπτύξετε το δικό σας ψηφιακό ή μη ψηφιακό παιχνίδι.
 
Τα αποτελέσματα του Game Jam θα παρουσιαστούν σε σχετική εκδήλωση την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου (η ώρα θα ανακοινωθεί σύντομα). 
 
Τι περιμένουμε από εσάς;
Δεν χρειάζεται να έχετε εμπειρία στο σχεδιασμό παιχνιδιών, αλλά να σας αρέσει να δουλεύετε πάνω σε δημιουργικές λύσεις στο πλαίσιο μιας ομάδας, με ανθρώπους από άλλες χώρες. Επίσης, θα πρέπει να μπορείτε να επικοινωνείτε στα αγγλικά.
 
Πώς θα υποβάλετε αίτηση;
Συμπληρώστε, παρακαλώ, το έντυπο της αίτησης σε αυτή τη σελίδα: 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 25 Αυγούστου 2019.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Κριτήρια επιλογής:
Οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν από την ομάδα επιμελητών του Game Jam, με βάση την εμπειρία, τη συνάφεια με το θέμα και το σκοπό του Game Jam αλλά και την πρωτοτυπία. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για την επιτυχή υποβολή της αίτησής τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως τις 28 Αυγούστου 2019.

Εισαγωγικό Εργαστήρι: 9/9 - 14:00
Τελική Παρουσίαση: 11/9 - 19:00

 

Περισσότερα για την έκθεση:

"Games and Politics“
Το «Games and Politics» είναι μια περιοδεύουσα έκθεση του Goethe-Institut, που έχει διοργανωθεί και παρουσιαστεί από τοπικούς συνεργαζόμενους φορείς σε 11 διαφορετικές πόλεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης τα δύο τελευταία χρόνια. Η έκθεση εστιάζει σε βιντεοπαιχνίδια που ευαισθητοποιούν τους παίκτες γύρω από πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα. Στη Θεσσαλονίκη, η έκθεση παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2018, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τέχνης Επιστήμης και Τεχνολογίας Articitya με τίτλο «Το καινούργιο νέο», στη ΔΕΘ.  

Το «Games and Politics» Game Jam στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνει την περιοδεία της έκθεσης προσκαλώντας game developers από τις πόλεις στις οποίες παρουσιάστηκε αυτή να αναπτύξουν τα δικά τους παιχνίδια στο πλαίσιο ενός μοναδικού τοπικού game jam. Το θέμα, εμπνευσμένο από το LABattoir και τον περιβάλλοντα χώρο του, θα ανακοινωθεί κατά την έναρξη του 48ωρου jam.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική ηλεκτρονική σελίδα, εδώ.

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο