Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Facebook Open House Athens 2019

Είστε φοιτητές τεχνολογικών επιστημών και ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ομάδα των Εngineers του Facebook; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε το Facebook σας καλεί στο Facebook Open House στο Impact Hub της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 στις 17:30 - 20:30.

Στο Open House θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την κουλτούρα του οργανισμού και να έρθετε σε επαφή με τα άτομα που βρίσκονται πίσω από τη μεγάλη ομάδα του Facebook! Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες από την ομάδα Μηχανικών της εταιρείας, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να συζητήσετε και να δικτυωθείτε μαζί τους.

Επιπρόσθετα, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με έναν Facebook University Recruiter και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες πρακτικής άσκησης για το 2020 που είναι ανοικτές καθώς και για το πως μπορείτε να υποβάλετε αίτηση.

Για να εγγραφείτε στην εκδήλωση, πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2019. Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την αποδοχή της αίτησής τους μέχρι την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Y.Γ Μην ξεχάσετε τη φοιτητική σας ταυτότητα!

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο