Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ethelon Days 2020 - μια εκδήλωση αφιερωμένη στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ethelon διοργανώνει τα ethelon Days, μια εκδήλωση αφιερωμένη στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά.  Φέτος, σε νέες, virtual συνθήκες, τα ethelon Days μας προκαλούν να αναλογιστούμε το ρόλο του εθελοντισμού σε αυτή τη νέα, γεμάτη ευκαιρίες, εποχή.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, στις 4 και 5 Δεκεμβρίου τα ethelon Days επιστρέφουν με δράσεις, ομιλίες και workshops μέσω Zoom και δίνουν την ευκαιρία στους/στις συμμετέχοντες/ουσες να ανακαλύψουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της νέας πραγματικότητας.

Οι ομιλίες θα αναδείξουν πρωτοβουλίες, που ξεχώρισαν μέσα στην πανδημία, καθώς και θέματα βιωσιμότητας, στρατηγικής και θετικών αλλαγών για την κοινωνία​.

​Ctrl + Alt + V. Αλλάξαμε συνήθειες, αλλάξαμε περιβάλλον, αλλάξαμε εποχή. Μέσα σε τόσες αλλαγές, η ανάγκη για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο παραμένει. Τα νέα δεδομένα μας καλούν να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους να δράσουμε κι εμείς είμαστε έτοιμοι να ξαναπάρουμε τον έλεγχο στα χέρια μας! Μέσα από το πληκτρολόγιο και πίσω από μάσκες συνεχίζουμε να προσφέρουμε! Μπορείς και εσύ! Ανακάλυψε πώς, στα ethelon Days 2020, Ctrl + Alt + Volunteer!

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους ομιλητές θα βρείτε εδώ.

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο