Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εργάζεστε σε Μουσείο στην Ελλάδα; Αυτή είναι μία Ιδανική Ευκαιρία για Εσάς!

Ο οργανισμός Art UK έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής για έξι εργαζόμενους από μουσεία στην Ελλάδα προκειμένου να γνωρίσουν το καινοτόμο πρόγραμμα “Masterpieces in Schools” (Κορυφαία Έργα Τέχνης στο Σχολείο) που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). 

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αντικείμενο τον τρόπο με τον οποίο οργανώνονται, σχεδιάζονται και προωθούνται οι δραστηριότητες του “Masterpieces in Schools”, με έμφαση στη συνεργασία με σχολεία και συλλογές, καθώς και καθοδήγηση προκειμένου να δημιουργήσουν ένα αντίστοιχο πρόγραμμα στην Ελλάδα. Προϋπόθεση για τη δήλωση συμμετοχής είναι οι συμμετέχοντες να εργάζονται σε μουσείο στην Ελλάδα και να γνωρίζουν Aγγλικά.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019.

Για να μάθετε περισσότερα, πατήστε εδώ.

 

*Το ΙΣΝ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των υποψηφίων, για την οποία αποκλειστικά αρμόδιο και υπεύθυνο είναι το Art UK.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο