ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Ερευνητικές υποτροφίες από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Harvard στην Ελλάδα Εκπαιδευτικά Νέα

Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard προσφέρει δύο ερευνητικές υποτροφίες σε μέλη ΔΕΠ –Λέκτορες και Επίκουρους Καθηγητές– και Εργαστηριακό και Διδακτικό Προσωπικό (ΕΔΙΠ) ελληνικών πανεπιστημίων ώστε να συμμετάσχουν στο Θερινό Πρόγραμμα του Harvard στο Ναύπλιο και τη Θεσσαλονίκη (Ελλάδα) – Ανθρωπιστικές Σπουδές. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 19η Φεβρουαρίου 2020.

Οι υποτροφίες αυτές αποσκοπούν στην ανάδειξη υποψηφίων με ακαδημαϊκό υπόβαθρο άρρηκτα συνδεδεμένο με τους κλάδους των συγκριτικών πολιτισμικών σπουδών, που αποτελούν τον ακαδημαϊκό πυρήνα του προγράμματος. Το CHS δείχνει προτίμηση στους ενδιαφερόμενους των οποίων η αίτηση και η συνοδευτική επιστολή φανερώνουν ότι μπορούν να εργαστούν με άνεση σε μια στενή, διεθνή, πολύγλωσση κοινότητα μελετητών. Προηγούμενη εμπειρία σε παρόμοια ακαδημαϊκά προγράμματα/δραστηριότητες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΕΣ εδώ.

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Evangelos Katsarelis, CHS GR Programs and Events Manager, στο τηλέφωνο +30 697 964 7166 και στο email ekatsarelis@chs.harvard.edu.

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο