Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Envolve Award Greece: Διαγωνισμός επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα για ιδέες ανεξαρτήτως κλάδου και χωρίς αποκλεισμούς!

To Envolve είναι ένας διαγωνισμός επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα για ιδέες ανεξαρτήτως κλάδου και χωρίς αποκλεισμούς. Βραβεύουν λαμπρές ιδέες παρέχοντας έως €50.000 χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης. 

Ο οργανισμός ιδρύθηκε το 2012 ως Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας και συνεχίζει να υποστηρίζει κορυφαίες startups στην Ελλάδα. Με την ολοκλήρωση οκτώ κύκλων βράβευσης, το Envolve Award Greece έχει βραβεύσει συνολικά 34 νικητές. Οι νικητές λαμβάνουν συνεχή υποστήριξη και συμβουλές από το Envolve και το παγκόσμιο δίκτυο υποστηρικτών τoυ.

Στόχος τους είναι η συνεχής ανάπτυξη ενός παγκοσμίου επιχειρηματικού οικοσυστήματος, βοηθώντας διάφορες κοινότητες να έχουν πρόσβαση σε πόρους, καθοδήγηση και υπηρεσίες υποστήριξης για την επιδίωξη των επιχειρηματικών τους ονείρων.

Προσφέρουν δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, επιχειρηματικά εργαλεία και ευκαιρίες για χρηματοδότηση και επιχειρηματική υποστήριξη, μέσω των προγραμμάτων βράβευσης σε Αμερική και Ελλάδα!

Ο διαγωνισμός του Envolve Award Greece 2022 ξεκίνησε και οι αιτήσεις συνεχίζονται! Εάν έχεις μια επιχειρηματική ιδέα ή μια νέα επιχείρηση και χρειάζεσαι υποστήριξη κάνε την αίτησή σου τώρα και διεκδίκησε χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες υποστήριξης! Κάνε αίτηση με το επιχειρηματικό σου εγχείρημα σε έναν επετειακο κύκλο του διαγωνισμού! Το 2022 το Envolve κλείνει 10 χρόνια παρουσίας στο οικοσύστημα της επιχειρηματικότητας και των startups.

Η συμμετοχή πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στο ασφαλές περιβάλλον της πλατφόρμας του διαγωνισμού.

Κατάθεσε την επιχειρηματική σου ιδέα μέχρι τις 8 Μαρτίου 2022.

Εγγραφείτε εδώ.

Mάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο