Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ενημερωτική εκδήλωση για το νέο πρόγραμμα θερμοκοιτίδας του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών σε συνεργασία με το CERN

Ως μέρος της προσπάθειάς του ΕΠΠ να ενθαρρύνει τη μεταφορά και την εμπορευματοποίηση των τεχνολογιών του CERN προς τις Ελληνικές startups, πραγματοποιεί σε συνεργασία με το Knowledge Transfer Group του CERN, ενημερωτική εκδήλωση, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 10:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων (1ος όροφος).

Η δωρεάν εκδήλωση αποτελείται από τρία μέρη:

  • CERN Knowledge Transfer Group – BIC: To πρώτο μέρος της εκδήλωσης εστιάζει σε Startups και Entrepreneurs στο οποίο θα παρουσιαστεί ο βασικός ρόλος του CERN στην έρευνα και τεχνολογία, η μεταφορά τεχνογνωσίας του CERN στις startups και το ελληνικό BIC του CERN.
  • CERN Procurement Department: Το δεύτερο μέρος εστιάζει σε ΜΜΕ επιχειρήσεις όπου θα παρουσιαστούν το τμήμα προμηθειών του CERN, o τρόπος προμήθειας στο CERN & καλές πρακτικές σε θέματα συνεργασίας με το CERN.
  • B2B Συναντήσεις: Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν B2B Meetings με εκπροσώπους του CERN από το τμήμα προμηθειών ή/και από το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνογνωσία του CERN.

 

Τι προσφέρει το πρόγραμμα μέσω της συμμετοχής σας:
Το Ελληνικό Business Incubation Centre (BIC) του CERN είναι ένα πρόγραμμα θερμοκοιτίδας που σχεδιάστηκε για να υποστηρίξει υψηλής Τεχνολογίας Entrepreneurs, Startups και Ερευνητές στην επιχειρηματική τους προσπάθεια, προσφέροντάς τους υπηρεσίες και τεχνολογίες του CERN για να αναπτύξουν καινοτόμα προϊόντα.

Όλοι οι υποψήφιοι για το Ελληνικό BIC του CERN θα λάβουν τεχνολογικές και επιχειρηματικές συμβουλές από εμπειρογνώμονες του CERN ή/και του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών.
Οι νικητές του προγράμματος θα λάβουν από το Ελληνικό BIC:
• €30.000 χρηματοδότηση για την προστασία πνευματικών δικαιωμάτων, σχεδιασμού, προτυποποίησης, μελέτες αγοράς, υποδομές κλπ.
• €10.000 χρηματοδότηση για επιχειρηματική/τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες θερμοκοιτίδας στους Entrepreneur,Startups και Ερευνητές
• Πρόσβαση σε πιθανές χρηματοδοτικές πηγές μέσω των διασυνδέσεων του ΕΠΠ με venture capitalists, BIC Network και άλλες χρηματοδοτικούς φορείς Επιπλέον οι νικητές θα επωφεληθούν μέσω του CERN λαμβάνοντας:
• Τεχνικές συμβουλές και υπηρεσίες
• Τεχνικές επισκέψεις στο CERN συνολικής διάρκειας 40 ωρών
• Παροχή προνομιακής αδειοδότησης της πνευματικής ιδιοκτησίας (IP) του CERN

Δείτε εδώ (αρχείο pdf) περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση και το πρόγραμμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους δωρεάν, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 17.11.2019, πατώντας εδώ.

Τοποθεσία: Επιστημονικό Πάρκο Πατρών - Αίθουσα Εκδηλώσεων - 1ος Όροφος - Χάρτης

Πληροφορίες: Επιστημονικό Πάρκο Πατρών – Γραφείο Μεταφοράς Τεχνογνωσίας
Κώστας Μπάστας, 2610911553, bastas@psp.org.gr – Μαρία Κωνσταντίνου, 2610911557, konstantinou@psp.org.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο