Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το 3ο Ecotivity School έρχεται στις 26-30 Ιουλίου 2021

Η επιστροφή του τρίτου συνεχόμενου Ecotivity School, φέτος το καλοκαίρι είναι γεγονός! Θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 26 με 30 Ιουλίου 2021 και μπορείς ήδη να ξεκινήσεις να συμπληρώνεις την αίτηση σου!

Είσαι νέος 18-26 χρονών; Σε ενδιαφέρουν θέματα που σχετίζονται με την βιωσιμότητα και την οικολογία; Αν απάντησες ναι σε αυτά τα ερωτήματα, τότε είναι μια καλή ευκαιρία να δηλώσεις συμμετοχή για το θερινό σχολείο του Ecotivity School 2021! Για να ενημερωθείς και να δραστηριοποιηθείς άμεσα και έγκυρα για τα περιβαλλοντικά ζητήματα της εποχής μας.

Φέτος, οι θεματικές που επιλέχθηκαν, καλύπτουν πτυχές της καθημερινότητας που δεν αναλογιζόμαστε συχνά πως έχουν το δικό τους οικολογικό και κοινωνικό αποτύπωμα. 

  • Διαδικτυακός τρόπος ζωής, 
  • Ενέργεια και 
  • Βιώσιμη Διατροφή.

Πάνω σε αυτούς τους άξονες, θα παρακολουθήσεις ενδιαφέρουσες ομιλίες και workshops, ενώ θα λάβουν χώρα και διασκεδαστικά virtual bonding activities, από την γνώριμη πλέον οθόνη σου και την άνεση του δικού σου χώρου.

Μην χάνεις χρόνο και φρόντισε να ανατρέξεις στον παρακάτω σύνδεσμο: εδώ

Να θυμάσαι: Οι αιτήσεις τους θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 και ώρα 23:59, ενώ ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων για φέτος θα είναι 50. Μετά το κλείσιμο των αιτήσεων, θα ακολουθήσει αξιολόγηση. Οι τελικοί συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέσω e-mail και θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για το σκοπό αυτό, θα υπάρχει και λίστα επιλαχόντων για περίπτωση μη επιβεβαίωσης ή ακύρωσης συμμετοχής. 

Σε κάθε περίπτωση, πριν συμπληρώσεις την αίτηση θυμήσου να διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες που δίνονται στην εισαγωγή της φόρμας!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και για οποιαδήποτε απορία έχεις μπορείς φυσικά να επικοινωνήσεις μαζί τους και στο e-mail: info@ecotivity.gr.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο