Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

«Εβδομάδα Λογοτεχνίας» στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει μια «Εβδομάδα Λογοτεχνίας» στο πλαίσιο του έργου «Πάρκο λογοτεχνικών ταξιδιών στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Ελλάδα - POLYSEMI». Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και τα Εθνικά Ταμεία της Ελλάδας και της Ιταλίας.

Η «Εβδομάδα Λογοτεχνίας» διοργανώνεται από το Εργαστήριο Πληροφορικής στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες και θα λάβει χώρα μεταξύ 18-23 Νοεμβρίου 2019 σε κτήρια του Ιονίου Πανεπιστημίου στην πόλη της Κέρκυρας.

Η σειρά των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Λογοτεχνίας» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λογοτεχνικά, ποιητικά, θεατρικά, μουσικά και άλλα καλλιτεχνικά γεγονότα, εργαστήρια και σεμινάρια, καθώς και δύο διεθνή συνέδρια με την συνεργασία του Πανεπιστημίου του Μπάρι και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αντίστοιχα.

Όλες οι εκδηλώσεις απευθύνονται κυρίως στο ευρύ κοινό, αλλά και στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Ο κύριος στόχος των εκδηλώσεων είναι να φέρουν κοντά τους ερευνητές του POLYSEMI, τους μελετητές και τους ενδιαφερόμενους και να αναδείξουν τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι καινοτόμες προσεγγίσεις του έργου για την ενίσχυση των πλούσιων λογοτεχνικών και πολιτιστικών πόρων των Ιονίων Νήσων και της Μεγάλης Ελλάδας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της «Εβδομάδας Λογοτεχνίας» εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο