Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν ταχύρυθμα μαθήματα Η/Υ για μοριοδότηση σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

Δωρεάν εξ’ αποστάσεως ταχύρυθμα τμήματα Η/Υ

Η Equal Society και το πρόγραμμα E-Gnosis αγκαλιάζουν την ψηφιακή εποχή επενδύοντας στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και στηρίζοντας σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες όλους όσους επιθυμούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς τη γνώση.  

Μέσα σε  ένα ειδικά διαμορφωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και ουσιαστική αλληλεπίδραση μεταξύ φοιτητών και καθηγητών, η Equal Society εγκαινιάζει τον νέο κύκλο δωρεάν, εξ αποστάσεως,  ταχύρυθμων τμημάτων εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. 

Τώρα οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο πρόγραμμα E-Gnosis, να εκπαιδευτούν από την ασφάλεια του σπιτιού τους και να λάβουν άμεσα αναγνωρισμένη  πιστοποίηση  για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων. Οι εξετάσεις πιστοποίησης πραγματοποιούνται αμέσως μετά το τέλος των μαθημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το www.e-gnosis.gr και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής προκειμένου να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να διεκδικήσουν το επόμενο τους βήμα στην αγορά εργασίας.

Θα τηρηθεί αυστηρά  σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία της αίτησης.

Συμπλήρωσε τώρα την αίτηση συμμετοχής στο www.e-gnosis.gr ή για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο 211.70.51.841.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο