Δωρεάν ταχύρυθμα μαθήματα Η/Υ για μοριοδότηση σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικά Νέα

Δωρεάν εξ’ αποστάσεως ταχύρυθμα τμήματα Η/Υ

Η Equal Society και το πρόγραμμα E-Gnosis αγκαλιάζουν την ψηφιακή εποχή επενδύοντας στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και στηρίζοντας σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες όλους όσους επιθυμούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς τη γνώση.  

Μέσα σε  ένα ειδικά διαμορφωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και ουσιαστική αλληλεπίδραση μεταξύ φοιτητών και καθηγητών, η Equal Society εγκαινιάζει τον νέο κύκλο δωρεάν, εξ αποστάσεως,  ταχύρυθμων τμημάτων εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. 

Τώρα οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο πρόγραμμα E-Gnosis, να εκπαιδευτούν από την ασφάλεια του σπιτιού τους και να λάβουν άμεσα αναγνωρισμένη  πιστοποίηση  για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων. Οι εξετάσεις πιστοποίησης πραγματοποιούνται αμέσως μετά το τέλος των μαθημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το www.e-gnosis.gr και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής προκειμένου να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να διεκδικήσουν το επόμενο τους βήμα στην αγορά εργασίας.

Θα τηρηθεί αυστηρά  σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία της αίτησης.

Συμπλήρωσε τώρα την αίτηση συμμετοχής στο www.e-gnosis.gr ή για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο 211.70.51.841.

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο