Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν συμμετοχή στην ακαδημία "INTERNATIONAL YOUTH SUMMER ACADEMY"

Δείτε την ανακοίνωση και το πρόγραμμα της 7ης Διεθνούς Ακαδημίας Νέων Paving Youths' Way, ένα τριμερές (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία) εβδομαδιαίο forum που διοργανώνει το Ινστιτούτο Οικονομικής Πολιτικής της Σόφιας, με χορηγία του Ιδρύματος Hanns Seidel.
 
Η Ακαδημία, με θέμα "Is my Europe the same as yours?" θα διεξαχθεί από 8-12 Ιουλίου 2019 στο Sandanski της Βουλγαρίας (Pirin Park Hotel). Οι διοργανωτές καλύπτουν τη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, 3 γεύματα την ημέρα, το υλικό του σεμιναρίου, εκδρομή στο Μελένικο και το μοναστήριο του Rozhen και τη μετάβαση Θεσσαλονίκη-Sandanski-Θεσσαλονίκη.
 
Η πρόσκληση απευθύνεται σε νέους και νέες, 19- 29 ετών, φοιτητές/-τριες από οποιοδήποτε επιστημονικό πεδίο, με καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (Γ1-Γ2, δεν απαιτείται πιστοποιητικό).
 
Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων: 23 Ιουνίου 2019.
 
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: student_seminars@epi-bg.org 
 

Χορηγείται πιστοποιητικό.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά εδώ.
Σελίδα του event στο Facebook, εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο