Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης σε θέματα Φυσικού Αερίου από τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου και τo Ίδρυμα Μποδοσάκη Εκπαιδευτικά Νέα

Το πρόγραμμα είναι μια δωρεά του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ) και υλοποιείται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, ενώ προσφέρεται δωρεάν στους επιλεγέντες υποψήφιους.

 

Δομή του Προγράμματος
Η δομή του Προγράμματος είναι σπονδυλωτή και περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με στόχο την επικαιροποίηση των γνώσεων και την απόκτηση νέων δεξιοτήτων έμπειρων αλλά και αρχαρίων ενδιαφερομένων, μέσης, ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης.

 

Θεματικές Ενότητες
Το Πρόγραμμα έχει τις ακόλουθες πέντε (5) θεματικές ενότητες. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλλει αίτηση για όλο το Πρόγραμμα, για ενότητες του προγράμματος.

  • Ενότητα 1 - Γενικές αρχές τεχνολογιών φυσικού αερίου
  • Ενότητα 2 - Λειτουργία συστημάτων μεταφοράς φυσικού αερίου
  • Ενότητα 3 - Συντήρηση αγωγών και εγκαταστάσεων φυσικού αερίου
  • Ενότητα 4 - Επιθεώρηση αγωγών και εγκαταστάσεων φυσικού αερίου
  • Ενότητα 5 - Ασφάλεια αγωγών φυσικού αερίου και προστασία περιβάλλοντος

 

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί ως εξής:

  • Θεωρητική εκπαίδευση: 10 εβδομάδες επί 4 ώρες ανά εβδομάδα και ανά ενότητα. Χρονοδιάγραμμα: από 21-10-2019 έως 22-12-2019 και από 8-1-2019 έως 14-1-2020
  •  Εργαστηριακή εκπαίδευση: 20 εβδομάδες επί 3 ώρες ανά εβδομάδα και ανά ενότητα. Χρονοδιάγραμμα: από 20-1-2020 έως 21-6-2020.

Για τους αρχάριους εκπαιδευόμενους θα πραγματοποιηθούν ειδικά πρόσθετα εισαγωγικά σεμινάρια κατά το διάστημα από 30-09-2019 έως 13-10-2019. Το ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μετά την επιλογή των υποψηφίων.

 

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά
Υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε pdf Τίτλοι σπουδών (απολυτήριο, πτυχίο, MSc, PhD κλπ.). Για φοιτητές ΑΕΙ συνυποβάλλεται βεβαίωση σπουδών για το τμήμα και το έτος στο οποίο φοιτούν.

 

Υποβολή αιτήσεων έως Τετάρτη 25/09/2019

Περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονική αίτηση, εδώ.

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο