Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Be Your Own Boss. Mήπως ήρθε η ώρα να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση;

Τελειώνεις το σχολείο, τις σπουδές ή την κατάρτιση σου και ψάχνεις το επόμενο σου βήμα; Είσαι στο εξωτερικό και θέλεις να επιστρέψεις στην Ελλάδα; Εργάζεσαι ή είσαι άνεργος αλλά το ψάχνεις; Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις την επιχείρησή σου και να γίνεις αφεντικό του εαυτού σου; Αν ναι, το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας του Prince’s Trust International στην Ελλάδα σε ενδιαφέρει! Κάνε την αίτησή σου τώρα!

Το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας Be Your Own Boss προσφέρεται δωρεάν σε νέους ηλικίας 18-35 ετών.

Στο διάστημα της πιλοτικής εφαρμογής, πάνω από 6500 ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα. Περισσότερες από 700 αιτήσεις συμμετοχής ελήφθησαν και πάνω από 250 νέοι ενημερώθηκαν αυτοπροσώπως για το πρόγραμμα. Συνολικά 164 νέοι παρακολούθησαν τον κύκλο μαθημάτων και 64 συνέχισαν στο στάδιο του mentoring, ενώ 7 ίδρυσαν τη δική τους επιχείρηση. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα υποστηρίζονται από περισσότερους από 50 εθελοντές μέντορες, που πραγματοποιούν συναντήσεις 1 προς 1 με τους καθοδηγούμενους κάθε μήνα. 

Events:

  • Δευτέρα 9/11 (12:00-13:00) – Ενημερωτική Παρουσίαση
  • Δευτέρα 16/11 (15:00-16:00) – Ενημερωτική Παρουσίαση
  • Δευτέρα 23/11 – Πέμπτη 26/11 (10:30-16:00) – 4ήμερο Σεμινάριο Διερεύνησης Επιχειρηματικότητας

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα 4ήμερο διαδραστικό σεμινάριο επιχειρηματικότητας, από τη Δευτέρα 23/11/20 μέχρι και την Πέμπτη 26/11/20, όπου μέσα από εργαστήρια εξερευνούν την πρακτική πλευρά της έναρξης και λειτουργίας μιας επιχείρησης και αποφασίζουν εάν η αυτοαπασχόληση είναι κατάλληλη για αυτούς.

Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας εδώ

Για αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους οργανισμούς που το υλοποιούν και το υποστηρίζουν, τους όρους συμμετοχής και λοιπές λεπτομέρειες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στη διεύθυνση https://www.beyourownboss.gr ή τη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/PTIEGR.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο