Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν διαλέξεις από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Με δύο νέους θεματικούς κύκλους μαθημάτων, συνεχίζεται η λειτουργία του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Δήμου Θεσσαλονίκης κατά το εαρινό εξάμηνο 2018-2019. Μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και ειδικοί ερευνητές μοιράζονται με το κοινό σκέψεις και απόψεις σε επιμέρους επιστημονικά θέματα.

Για το εαρινό εξάμηνο 2018-2019, θα λειτουργήσουν οι εξής θεματικοί κύκλοι: Στις γειτονιές της επιστήμης», Η απίθανη Πολυπλοκότητα της Ζωής»

Έναρξη του κύκλου «Στις γειτονιές της επιστήμης» Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων, πατήστε εδώ.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν ενήλικες, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν και τους δυο κύκλους. Μετά το τέλος του προγράμματος, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης, σε όσους έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα.  Τόσο η εγγραφή όσο και η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Οι αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται ηλεκτρονικά από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων.
(150 επιτυχόντες και 100 επιλαχόντες σε κάθε κύκλο)

Η αίτηση θα είναι διαθέσιμη, μετά τις 09:00 π.μ. εδώ:

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των συμμετεχόντων, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων.

Εθελοντική γραμματειακή υποστήριξη:

Για τις ανάγκες λειτουργίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου, ο Δήμος Θεσσαλονίκης προσκαλεί δημότες οι οποίοι θα ήθελαν να βοηθήσουν εθελοντικά, ως γραμματειακή υποστήριξη κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του. Στο τέλος του κύκλου θα απονεμηθεί βεβαίωση εθελοντικής προσφοράς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2313318666-65 (ώρες 8:00 -13:00) ή να στείλουν email στο  i.stathopoulos@thessaloniki.gr

Τις εργασίες του Ανοιχτού Πανεπιστημίου συντονίζει Ομάδα Έργου του Δήμου Θεσσαλονίκης που τελεί υπό τον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και τον Αντιδήμαρχο Εκπαίδευσης & Αθλητισμού, Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη.

Την Ομάδα Έργου του Ανοικτού Πανεπιστημίου απαρτίζουν οι: Σοφία Ασλανίδου, Καθηγήτρια ΑΣΠΑΙΤΕ-ΣΕΛΕΤΕ, Δημοτική Σύμβουλος (Πρόεδρος), Βενετία Αποστολίδου, Καθηγήτρια Νεοελληνικής Λογοτεχνίας & Λογοτεχνικής Εκπαίδευσης, ΠΤΔΕ Α.Π.Θ., Γιώργος Ζωγραφίδης, Καθηγητής Φιλοσοφίας, Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής Α.Π.Θ., Μιλτιάδης Κωνσταντίνου, Καθηγητής Παλαιάς Διαθήκης και βιβλικής εβραϊκής γλώσσας, Κοσμήτωρ Θεολογικής Α.Π.Θ., Αγγελική Καλλία, Δικηγόρος, Καθηγήτρια στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, Εμπειρογνώμων στο ευρωπαϊκό δίκαιο περιβάλλοντος, Παντελής Σαββίδης, Μαθηματικός-δημοσιογράφος Πρόεδρος Συλλόγου Αποφοίτων Α.Π.Θ., Ζαχαρίας Σκούρας, καθηγητής Τμήματος Βιολογίας, Σχολής Θετικών Επιστημών Α.Π.Θ., Μαρία Τσαντσάνογλου, Ιστορικός Τέχνης, Διευθύντρια Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης & Ελένη Χοντολίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής Α.Π.Θ., Σύμβουλος Α΄ Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού στα τηλέφωνα, 2313318666-65, κατά τις ώρες; 8:00-13:00.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο